FC Argeș U 11 și FC Argeș U13, pe podium la Balkan Internațional Cup

0

În perioada 19-21 iunie, orașul Salonic a găzduit turneul Balkan Internațional Cup, competiție de juniori la care au participat echipe din Grecia și România. 
Clubul din Trivale a fost reprezentat la această întrecere de două echipe: FC Argeș Under 11 și FC Argeș Under 13. La finalul celor trei zile de competiție, ambele au reușit să urce pe podium.

La doar un pas de trofeu

FC Argeș U13 a terminat pe locul 2 întrecerea de la Salonic. Puștii pregătiți de antrenorul Adrian Mălușanu au fost repartizați în grupa A, alături de Olympiacos Thessaloniki și Atletico Junior Bacău. În grupe, piteștenii au trecut de Olympiacos(2-0) și de Bacău(4-0). În semifinale, alb-violeții au învins pe Alma Sibiu, scor 3-1, iar în finală au cedat în fața celor de la Universitatea Craiova, scor 0-1. Cel mai bun jucător al turneului a fost desemnat Alexandru Grosu.

FC Argeș U13: ● Portari: Zeron Ionescu, Gabriel Cristescu;  ● Jucători de câmp: Bogdan Hera, Marco Mituică, Mario Turcu, Sebastian Lungan, Dragoș Ene, Eduard Tudoran, Darius Manea, Eduard Dina, Ianis Dragomir, Răzvan Petre, Alexandru Grosu, Ionuț Popescu, Denis Pițigoi, Cristian Anghel, Ovidiu Barbu, Ștefan Savu. ● Antrenor: Adrian Mălușanu ● Cel mai bun jucător al turneului: Alexandru Grosu

Învinși doar de greci

FC Argeș U11 a terminat pe locul 3 competiția din Grecia. Echipa noastră a fost repartizată în grupa B, alături de CS Universitatea Craiova, Astir Nea Raidestos și PAOK Salonic. În grupe, alb-violeții au pierdut cu PAOK (0-1) și au învins pe Astir Nea Raidestos (15-0) și CS Universitatea Craiova (6-0). În finala mică a turneului, juniorii antrenați de Georgian Șerban au învins pe Atletico Junior Bacău, cu 3-0. În finala mare, PAOK Salonic s-a impus cu 3-0 în disputa cu Universitatea Craiova. Trofeul pentru cel mai bun portar al turneului la această categorie de vârstă a fost adjudecat de piteșteanul Darius Stoica.

FC Argeș U11: ● Portari: Darius Stoica, Ayan Ciobanu  ● Jucători de câmp: Cristian Mituică, Raul Neacsu, Patrick Ungureanu, Vlad Stănică, Luca Ciocîltea, Sebastian Micu, Erik Uță, Alexandru Simu, Lucas Cismaru, Matei Bobaru, Eric Chiricioiu, Alexandru Avram, Denis Botan, Ianis Cîrstea, Mario Paraschivescu. ● Antrenor Georgian Șerban● Cel mai bun portar al turneului: Darius Stoica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.