Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
luni, 11 decembrie 2023
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8639-Miercuri, 29 noiembrie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

19 Comentarii:

 1. 1

  Clevetici

  Hmmm… de la o vreme nici o polemica politica in editorialele dlui Smeoreanu…

  A sarit motorina de 9 lei – nimic de scris pe tema asta.
  Tiparnita BNR nu se mai opreste din aruncat lei (de hartie sau electronici) pe piata – nici aici nimic de zis.
  Inainte de pandemie tiparnita aia pacatoasa mai era strunita de Comisia UE care ne amintea de un deficit bugetar de maxim 3% pe an –
  dar acum o inflatie de 10% pe an a ajuns un fapt banal.

  Am dat numai cateva subiecte pe care s-ar putea broda niste editoriale si totusi presa noastra provinciala sau centrala se ocupa de sport (Popovici) si altele, numai noi care mai umblam prin magazine ca simpli cumparatori ramanem uimiti cand vedem scumpiri la produsele de baza…

  Ah, am uitat, guvernul compenseaza 50 de bani din pretul motorinei.
  Vai ce compensare!

  1. 1.1
  2. 1.2

   CVititor

   Mă Clevetici, de ce deraiezi tu de la subiect si încerci sa conduci discuțiile in alta direcție decât tema editorialului ? Asta este ca si cum te-ar durea o măsea, mergi la medic si ala iți recomanda supozitoare pentru hemoroizi ! Daca ai ceva de comentat pe tema propusa, fa-o, in caz contrar nu mai recomanda tu alte teme de discuție unde sa poți tu „patina”in voie.
   Cat despre fotbal, e ușor de comentat pentru ca mai toata lumea se pricepe si fiecare are simpatii/antipatii dar, mai greu cu FC Argeș, echipa noastră de suflet dar care a rămas fără „suflet” odată cu dispariția Marelui Gâscan. Numai un jucător de talia Maestrului ne-ar mai putea repune echipa pe linia de plutire. Din nefericire nu se întrevede apariția unui adevărat lider si ne vom confrunta in continuare cu o crunta mediocritate.
   In tinerețe aveam un antrenor care se exprima cam așa : „nu poți face din rahat bici, sa mai si pleznească” !!! Cam asta este situația de acum la FC Argeș.

 2. 2

  Cris

  Unde era dl.Vadoiu,cand cei de la DIGI,si Orange,făceau mișto de FCVARGES?il pupa in cur pe Gentea si se smiorcaia la GIGI tv.orcum,dl.Stanciu are experienta mult mai mare in managementul sportiv, pe la e hipe mai valoroase ca FC ARGES.Si apoi,echipa si antrenorii nu sunt proprietatea personală a dl Vlădoiu,sunt ale orașului și județului.Domnilor Vlădoiu si Prepelita,nu le dau mai mult de 5 etape cu lotul actual,sa reziste.Succesuri.

 3. 3

  Anonim

  Domnul Smeoreanu, absolvent de Psihologie și ziarist de profesie – care se pricepe la politică, economie, literatură, poezie, fotbal, etc. – dorește să aibă mai multă dreptate decât foștii buni jucători de fotbal Vladoiu și Prepeliță care activează de mici în fotbal. Nu știu măcar că domnul Smeoreanu ar fi ziarist sportiv, ca Ioanitoaia. Cine îl trimite să evalueze FC Argeș și în străinătate? Domnul primar Gentea este fizician. De ce nu lăsăm profesioniștii să se ocupe de domeniul lor (nici măcar în perioada de pregătire, de amicale) și să răspundă în momentul în care nu-și îndeplinesc obiectivele din contractul încheiat cu „patronii” echipei?

  1. 3.1

   anonim2

   Nici la mai bine de 30 de ani nu ne-am dezvățat de mitul „cârmaciului”, al omului bun la toate, cu toate că are pregătire pentru alt domeniu. Cât mai dorim ca oamenii politici să conducă totul și să nu lase profesioniștii adevărați să facă aceasta?

 4. 4

  Anonim

  Iscoada primarului trimisă în Austria, probabil cu voucher de vacanță, încearcă sa-l pună pe fugă pe Vlădoiu, pentru că că nu l-a așteptat cu covorul roșu pe scest Daniel Zamfir. Când te pricepi la fotbal și mai ai și puncte de vedere, iți sunt suficiente și meciurile de pregătire, pentru a destabiliza echipa. Nu e el Jean cel mai bun, dar vorba aia, e al nostru, numai că încă nu a învățat să pupe pantoful sultanului.

  1. 4.1

   Anonim

   Dacă Vlădoiu are fata de președinte ce club,scuzati-ma ,sunteti pe dinafara complet. Oricum ar fi,Cadou acest sugator de pula psdista(Gentea),e moale ca un rahat de bou.Plangacios ca o muiere si nimic mai mult.Sa vinaStanciusa faca ordine i gașca aia de incompetenți,in frunte cu Vlădoiu si Prepelita.Au adus,din nou,numsi gloabe

   1. 4.1.1

    Anonim

    De „talia” lui Dobrin FC Argeș nu a mai avut alți jucători. Dar, respectând adevărul, nici Dobrin nu a reușit ca antrenor cum a făcut-o ca jucător. Reușita în antrenorat depinde mult și de jucătorii pe care îi ai la dispoziție.
    Ce jucători mai mari (din altă „categorie”) ca Vladoiu și Prepeliță a avut Argeșul, în generațiile ce i-au urmat „marelui gâscan”? De ce ar fi aceștia doi „incompetenți”? Au jucat fotbal toată viața lor profesională și au făcut-o bine. Să-i pună (și) antrenori pe domnii Gentea și Smeoreanu?

 5. 5

  Clevetici

  Acum comentez la tema editorialului:

  Din ce citesc inteleg ca singura metoda de a ridica fotbalul pitestean este… cumpararea (transferul) de jucatori din alte parti.
  Pe teren scurt, intr-adevar e singura solutie –
  pe termen lung se pune intrebarea:
  – mai avem scoli de fotbal in Pitesti cu care sa ne crestem propriile talente?

  1. 5.1

   Anonim

   La tema „editorialului” exista un singur lucru important de comentat: s-a dus pe banii lui „editorialistul” in cantonament, sau pe banii clubului (via Gentea)?

 6. 6

  Anonim

  În materie de FC Argeș, acesta e un club cu un conducător politic, care se dă jupân pe banii comunității. Viclean din fire, ziaristul plimbăreț, dar neastâpărat, a avut misiunea de partid să semene vânt prin cantonamentul din Austria. Furtuna o să fie culeasă curând, de toți cei care mai cred în echipa din Trivale.

 7. 7

  Razvan

  Dar ce aveti cu domnul ziarist? Si-a spus si dansul parerea. Nu conteaza pe ce bani s-a dus acolo, important e ca avem pe cineva in afara de Prepelita care ne comunica cum se prezinta echipa cu noile achizitii, chiar daca banuiam ca nu prea bine, dupa doua rezultate chinuitoare cu echipe din liga a 2-a Austriaca.

  1. 7.1

   Anonim

   Cum nu conteaza, bai bugetar parazit, pe banii cui s-a dus acolo? Nu era mai bine daca in locul lui mergea un junior mai promitator in cantonament?

 8. 8

  Tepes/vodka

  ” Mamă, mamă, ce nervi am „. Io nicicum / gadesc la rece … „geaba-i luna, geaba-s stele” !
  ‘Mneatale … mai mult vegetezi / de nu-l pusesi pe-aist semn !

  1. 8.1

   Anonim

   Delirium tremens !!!
   Doamne – ferește de așa ceva !

   PS unde sunt filtrele care ar trebui sa lase publicului cititor doar pasaje etice ?

 9. 9

  Anonim

  Domnu Vodkă, e foarte clar si astăzi ce ai vrut să spui. Mai ai ceva de lucru la rimă și la logica textului. În rest e perfect, nu te lăsa , ești pe val.

 10. 10

  C.

  Dar un transfer de ziarist nu se poate face? Am auzit ca pe la Botosani ar fi nevoie. Nu stiu cat i-ar ajuta pe ei, echipei noastre i-ar fi, cu siguranta, mai bine!

 11. 11

Comments are closed.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .