Frumusețe, sănătate, tinerețe

0

În această săptămână, în holul Bibliotecii Județene Dinicu Golescu Argeș, este deschisă expoziția cu tema Frumusețe, sănătate, tinerețe. Expoziția cuprinde cărți ce conțin îndrumări practice, menite să asigure o formă fizică și mentală armonioasă.
Cupa libertății la șah
Luni, de la ora 11, în Sala de Conferințe din cadrul Bibliotecii Județene Dinicu Golescu Argeș, se va desfășura Cupa libertății la șah. Este vorba de un concurs județean, organizat în parteneriat cu Asociația Română de Tineret Muntenia, coordonată de Valentin Uruc.
Cronici de carte
Luni și joi, Biblioteca Județeană Argeș organizează online rubrica Esențe, perspective, personaje. Este vorba de o cronică de întâmpinare la volumul de poezie De-aș fi rudă cu Orfeu, autoare – Elena Eșanu Șerbănescu, respectiv o cronică de întâmpinare la volumul Reflecții și cugetări, autoare – Vavila Popovici.
Vacanță cu gust de distracție
Marți, de la ora 11, în Sala Tinerilor din cadrul Bibliotecii Județene Argeș, va avea loc activitatea Vacanță cu gust de distracție. Este vorba de o activitate educativă, desfășurată în cadrul Proiectului Biblioteca din vacanță, având ca public-țintă copiii cu vârstele cuprinse între 4-5 ani.
Carte cu personalitate
Miercuri, de la ora 11, în Sala Tinerilor din cadrul Bibliotecii Județene Argeș, se va desfășura manifestarea intitulată Carte cu personalitate. Activitate educativă, desfășurată în cadrul Proiectului Biblioteca din vacanță, având ca public-țintă copiii cu vârstele cuprinse între 10-12 ani.
Poftiți la știință!
Joi, de la ora 11, în Sala Tinerilor din cadrul Bibliotecii Județene Argeș copiii sunt Poftiți la știință! Acesta este titlul unei activități educative desfășurate în cadrul Proiectului Biblioteca din vacanță, având ca public-țintă copiii cu vârstele cuprinse între 6-8 ani.
Curtea de Argeș, oraș de legendă
În această săptămână, în holul Bibliotecii Județene Dinicu Golescu Argeș, la etajul al II-lea, este deschisă expoziția Curtea de Argeș, oraș de legendă. Expoziția cuprinde reproduceri fotografice din revistele Boabe de grâu (1931), Buletinul Comisiunii Monumentelor Istorice (1923), Literatură și artă română (1896, 1897, 1898), Revista Nouă (1888), Viața ilustrată (1937). I.I

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.