Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
duminică, 10 decembrie 2023
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8639-Miercuri, 29 noiembrie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

3 Comentarii:

 1. 1

  Iulian

  Probabil clientul pofticios de branza este chiar autorul articolului.
  Era bun un articol pe cozile de la pasapoarte , RAR, Finante, Vama, dar acolo suparam din sponsori.
  Greu sa trecicde interesul matului, cel mult a dat conducerii magazinului motiv sa le atinga la salariile si-asa mici.

  Reply
 2. 2

  Auchan racoare

  Autorul fotografiei și articolului a surprins discuția angajatelor care și-au dat seama cu cât s-a mărit prețul la brânză în intervalul 4 iulie 2021 – 4 iulie 2022. Mai făceau și o comparație cu creșterea salariilor la Auchan, coroborat cu indicele inflației comunicat de INS pentru același interval.
  Dar clientul avea o întrebare importantă: Cât de sărată este bucata asta?

  Când citim în Curier.ro un articol la birourile parlamentarilor în care își justifică activitatea parlamentară? Cum justifică lipsa lor de la muncă/birou, lipsa de inițiativă legislativă, să-și justifice votul pentru o lege?

  Reply
 3. 3

  Ionut

  Un articol mai răutăcios și cu mai multa dușmănie nu cred ca se putea face.sunt personaje ca acest postac care dacă sunt întrebate ce doresc se simt stresate .dacă nu sunt întrebate se simt nebăgate în seamă. Al dracului e românul

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .