Violată după ce a lăsat ușa descuiată!

0

Clipe de coșmar pentru o piteșteancă, în vârstă de 40 de ani, care s-a trezit cu un individ peste ea în casă, noaptea. Femeia uitase ușa de la apartament descuiată și individul a intrat, a amenințat-o și a violat-o. În stare de șoc, femeia a apucat să le spună oamenilor legii care au făcut cercetările că l-a mai văzut pe individ pe la bloc. Astfel, în scurt timp autorul a fost prins. 
Totul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă. Alexandru Daniel T., de 23 de ani, din comuna Mihăești, locuia ocazional la un prieten, în Pitești. Acesta a văzut-o pe femeie când s-a întors seara acasă, în jurul orei 22.00. A urmărit-o și după ce victima a intrat în casă, individul s-a dus peste ea, profitând de faptul că proprietara nu a încuiat ușa. S-a năpustit asupra ei și a amenințat-o că o omoară dacă strigă după ajutor. Femeia s-a luptat cu el dar acesta a lovit-o și a imobilizat-o profitând de ea. După ce agresorul a plecat, cea abuzată a sunat la 112. Cazul a fost preluat de polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești. La audieri femeia, care locuieşte singură, le-a spus oamenilor legii că îl știe din vedere pe agresor, că l-a mai văzut, rar, pe la bloc. Cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, bărbatul în cauză a fost identificat și depistat, în scurt timp, fiind dus la sediul poliției, pentru audieri. În mai puţin de 24 de ore de la de la sesizare, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

După arestare nu a contestat decizia

Sâmbătă, Alexandru Daniel T. a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, în fața instanței, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. „Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti. (…) dispune arestarea preventivă a inculpatului T.A.D., pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 09.07.2022, până la data de 07.08.2022, inclusiv. (…) cheltuielile judiciare avansate de stat în cauză rămân în sarcina acestuia iar onorariul pentru avocatul din oficiu se achită din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare.” se precizează în minuta şedinţei de judecată, dată sâmbătă seara la ora 19.30.
Cu toate că decizia poate fi contestată, inculpatul nu a atacat-o până ieri. Dacă va fi găsit vinovat, tânărul riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 3 la 10 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.