Turişti blocaţi pe un drum forestier

0

Doi turişti, un român şi un belgian au rămas blocaţi cu maşina pe un drum forestier din comuna Berevoeşti. Cum se însera, aceştia au sunat la 112 şi au cerut ajutorul jandarmilor pentru a scoate maşina din noroi.  
Duminică seara un băîrbat a sunat la 112 şi a anunbţat Jandarmeria Argeș că pe un drum forestier care leagă satul Bratia de satul Cândești se află două persoane, un cetățean belgian și un cetățean român, blocate cu autoturismul și nu mai pot continua deplasarea.
„Patrula de jandarmi montani aflată în serviciu s-a deplasat la locul indicat, unde a fost găsit autoturismul blocat pe drumul forestier.Având în vedere că se apropia noaptea, precum și starea vremii, jandarmii au reușit cu ajutorul unui localnic și al unui autoturism de teren să scoată mașina blocată și să o tracteze până într-un loc din satul Bratia, de unde a putut fi preluată de o platformă de transport. Cele două persoane nu au avut nevoie de îngrijiri medicale și au mulțumit jandarmilor pentru ajutorul lor, în același timp declarând că sistemul de navigație i-a condus pe acel drum, unde au rămas blocați. Recomandăm persoanelor care tranzitează zona de munte a județului nostru să se informeze în prealabil despre starea vremii și a traseului, iar în caz de nevoie să nu ezite să solicite sprijinul jandarmilor montani, apelând numărul unic de urgență 112.” au transmis reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.