Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8639-Miercuri, 29 noiembrie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA
Subiectele zilei

Articole »»» »»» »»»

11 Comentarii:

  1. 1

    IonescuT

    Pentru consilierul prezidențial al lui Viktor Orban, Zsuzsa Hegedus, discursul acestuia a depăşit orice limită: „Nu ştiu cum de nu aţi observat că discursul pe care l-aţi ţinut este un text pur nazist demn de Joseph Goebbels”, a scris ea în scrisoarea de demisie.

  2. 2

    Coco

    Tovarase ziarist, chiar ai nevoie de musculite ca sa-ti dai seama ca, daca ar putea, Orban ar alipi de maine Transilvania? Pe mine unul ma ingrozeste gandul ca de la un timp pupi cu atata nesimtire icoanele cu Putin, Dragnea sau Orban. Noroc ca aceste icoane nu-i arata decat pana la brau, altfel am fi vazut urmele pupaturilor si in zonele mai ferite de soare ale idolilor tai!
    PS Si noua ne-a ajuns ca te crezi ziarist!

    1. 2.1

      Clevetici

      Dar inainte de 1918 romanii din vechiul regat isi doreau acelasi lucru, dar pe dos, si anume ca Transilvania sa fie alipita Romaniei (vechi).

      Presa maghiara ii numea iredentisti, iar pe romanii ardeleni ii portretiza ca tradatori de tara (tara lor fiind Ungaria din cadru monarhiei austro-ungare).

      Pana la urma sa doresti mai mult decat poti obtine in viata este ceva uman.

      In rest si eu ma informez din mai multe surse decat citate scoase din context si urmaresc discursuri integrale ale lui Viktor Orban (pe youtube).
      Apoi inteleg de ce acest om si partidul lui castiga alegerile cu peste 50% de circa 10-20 de ani incoace.

      1. 2.1.1

        Coco

        Atunci putem aminti ca stramosii ungurilor au trait in regiunea muntilor Ural, ca in Europa ei au ajuns pentru prima data in jurul anului 900 e.n., cand au cucerit primele teritorii. Asa ca se poate discuta la nesfarsit despre pretentii teritoriale, depinde la ce moment al istoriei ne raportam!
        Iar in contextul actual, aceste declaratii, alaturate afinitatii fata de Putin demonstrate de Orban inclusiv in ultimele luni, mie imi provoaca ingrijorare. Nu si lui Smeoreanu, pentru care Viktor Orban este un erou!

        1. 2.1.1.1

          Aloe Vera

          „Stramosii ungurilor” si urmasii lor s-au tinut uniti, pe cand altora mult le-a placut sa fie/para „baroni” … de la plecarea „Romei” pan’acu’ .

    2. 2.2

      VinatorDeNazisti

      Frumos ai grait, Coco..! sobolanul inca scapat de la deratizare smeiorenu e pe cale sa -si ia cele cuvenite curind…!

  3. 3

    S. Uveranu

    Pentru pupincuristii globalismului: o sa va dea UE….mu lt de gandit…daca aveti creier.

  4. 4

    trivaleanu

    E adevărat că în Ungaria raţionalului şi înţeleptului Viktor Orban e oarece cenzură, dar nu de la progresişti. În schimb, la Moscova, e liberate de expresie desăvârşită! Dar mergeţi la Tuşnad, d-le Smeoreanu, şi spuneţi-le acolo ce aţi scris aici, că alipirea Transilvaniei cu Ungaria nu mai e posibilă, şi să vedeţi apoi civilizaţie şi liberate de expresie. O să spună dl. Orban şi despre dvs. că sunteţi drogat!

  5. 5

    Diaconu Constantin

    Eu zic ca daca trebuia sa spuneti ceva substantial ( diferit de *palavrageala – mai mult sau mai putin *oficiala ) a turmei si care sa ne intereseze pe majoritatea , trebuia sa incepeti cu *sfarsitul * , adica cu ce a aflat *musculitza aia in cutia craniana ( pe RMN- de tip mongoloid ), respectiv ETAPELE care urmeaza . Deocamdata in etapa a II-a , luaram un 0-4 cu brio (asta ca sa continauam parcursul BUN *euro-atlantic din primavara – vreo 0-14) . Ingrijorati n-avem de ce sa fim, ca am fost in Play -off! intr-un grup select ,( ultimele *gaini) dar totusi ne intrebam daca cu astfel de Pre465pe la *timona nu o sa jucam in *Conference la Szentgyörgy,; Credeti ca putem *surmonta acest 0-4 ? sau ne scapa FIFA la *masa verde * cand noi n-avem nici *stadion , ca sa nu mai zic de *suporteri , care in ziua meciului merg la *gratar ( de *banca tehnica -ce sa mai vorbim!)

    1. 5.1

      Anonim

      Fratioare, esti incoerent, ce indrugi aici? Macar pe „editorialistul” acesta il putem intelege, se sparge in basini contra curentului ca sa obtina atentie pe site. Daca oamenii obisnuiti i-ar trage un glont in cap lui Putin pe loc, acest „editorialist” s-ar aseza cuminte la curul lui Putin sa-l pupe in gaoz, ca sa obttina atentie. Numai tampitii si pesedisto-penelistii (sponsorii lui) se prefac ca nu inteleg asta, desi inteleg si ei…. Dar tu… Ce mama dracului vrei sa spui? Lamureste un biet om care inca mai pune pret pe logica. Explica-ti dizertatia asta care pentru mine frizeaza patologicul!

      1. 5.1.1

        V.D.A.

        …se sparge în bășini…să-l pupe în găoz…frizează patologicul, corect! Nu sunteți departe unul de altul. Spre Bălăceanca, pas alergător, marș!

Comments are closed.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
rinabet giriş
venüsbet
rinabet
betticket
rinabet giriş
hilarionbet
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .