Mihai Măciucă, convocat pentru meciurile cu Portugalia și Bulgaria

0

Naționala de baschet masculin a României s-a reunit luni seară în vederea începerii pregătirii meciurilor din grupa F contând pentru faza a doua a precalificărilor EuroBasket 2025. Tricolorii se vor duela cu Portugalia și Bulgaria.
Potrivit informațiilor de pe frbaschet.ro, jucătorii naționalei vor efectua vizita medicală de la INBM în cursul acestei dimineți (09.08), după care vor intra în primul cantonament de pregătire de la Ploiești. Selecționerul Dragan Petricevic a convocat un lot lărgit de 16 baschetbaliști pentru această acțiune. Printre aceștia se regăsește și un jucător de la FC Argeș Basketball. Este vorba de Mihai Măciucă care a fost folosit și în meciurile cu Luxemburg și Albania, din prima faza a precalificărilor EuroBasket 2025. Conform frb.ro, „vulturii” se vor antrena la Ploiești până în 15 august, după care o să urmeze o deplasare în Israel, la Tel-Aviv, pentru câteva meciuri de verificare. În prima fereastră a grupei F din precalificările EuroBasket 2025, România se va duela în 25 august, de la ora 19.00 cu Portugalia, în Sala Olimpia din Ploiești, urmând ca în 28 august să joace la Samokov cu Bulgaria, tot de la ora 19.00.
Lotul României pentru meciurile cu Portugalia și Bulgaria: Emanuel Cățe, Radu Vîrnă, Tudor Gheorghe, Lucas Tohătan, Marcu Badiu, Patrick Richard, Luca Vasile, Bobe Nicolescu, Mihai Măciucă, David Vida, Nandor Kuti, Rolland Torok, Ștefan Grasu, Bogdan Țîbîrnă, Alexandru Olah, Dragoș Diculescu. Alți patru sportivi se află pe lista de eligibitate FIBA în cazul în care apar accidentări sau alte situații, ei fiind Kris Richard, Tudor Fometescu, Laszlo Lazar și Rareș Uță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.