Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8639-Miercuri, 29 noiembrie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA
Subiectele zilei

Articole »»» »»» »»»

42 Comentarii:

  1. 1

    Gheorghe Smeoreanu

    Din Psihologia urii de Robert Sternberg:

    ”În viață, mulți se simt ca și când ar fi șoareci mici într-o lume a giganților. Au un profund sentiment de inferioritate care îi determină să devină agresivi. Persoanele care au o stimă de sine scăzută sunt mai susceptibile de a adăposti sentimente de ură.”

    ”Dacă aveți copii, fiți foarte atenți la adăpostirea emoțiilor de ură în interiorul dvs., deoarece acestea sunt la fel de contagioase ca gripa.”

    Numai bine !

  2. 2

    Antoniu

    Pe principiul ,, eu centrez, eu dau cu capul”, aprigul apărător al criminalului de la Bascov, nemulțumit de ce citește p-aci, a inceput să se comenteze singur. Tot mai des. E așa mândru de el și se tot laudă, iar ca bonus, ne explică astăzi, cum crește el găini la țară. De fapt asta sunteți si veți rămâne, un găinar. De țară.

    1. 2.1

      Boni

      Bre nea’ Antonică, multă ură ai în matale dacă și azi, într-o zi sfântă, fierea ți-a invadat sufletul.
      Să fii sănătos!

  3. 3

    Creangă

    Aflăm astăzi despre multitudinea de cărți, piese de teatru, fabule și ghicitori scrise de faimosul ziarist. Nu ne spune însă cine le-a citit sau le-a jucat. Joacă și ăia din divizia C fotbal și au și ei susținătorii lor. Cam așa și cu cărțile astea.

  4. 4

    Aloe Vera

    „Cu ce m-am ales ?
    Tot cu insulte … ”
    Ceea ce-ai zis , total ghini ai zis dara … cam stufos ; Papa di la Roma a zis-o mai pe directe / cu „latratu’ la …'” , dara umbla-n scaun cu rotile !
    Totusi … mai placuta-i clipa, decat a vegeta’n zadar !

  5. 5

    Gheorghe Smeoreanu

    ”Boni”:

    Sunteți amabil că puneți astfel problema. Persoana respectivă joacă parșiv, o căutare pe Google îl lămurește imediat cu privire la cine mi-a citit cărțile sau cine mi-a jucat piesele de teatru etc. O zi frumoasă să aveți…

  6. 6

    Anonim

    :-))) Mai lasa bautura, frate, comentezi chestii din capul tau. Oricat de lingau este intotdeauna Boni, nu la ce ai vazut tu s-a referit… Vai de mama ta de terminat, cu basini si alcoolemie in cap!

    1. 6.1

      Boni

      Asta cu flatulențele din cap este strict valabilă pentru dvs.
      Sunt aproape sigur că l-ați apreciat pe matrozul zbanghiu din familia de cuvinte, atunci când a spus că n-a iubit școala și cărțile (vă asemănați, se vede) și probabil că, la fel ca el, consumați intensiv apă de foc, altfel nu vi se înțeleg răutatea maladivă și inima neagră care caracterizează un ,,no name” frustrat. Ați avut o copilărie fericită?
      Iată explicația comentariului excremental (licență!) pe care l-ați scremut, inclusiv la adresa mea.
      Rezultatul: doar un biet moț pus peste făcătură.
      Să fiți sănătos!

      P.S. Cu bune, cu rele (i-am devoalat câteva, știe dumnealui!), ziaristul Smeoreanu este și va rămâne un reper al presei, în ciuda pigmeilor care îl dușmănesc. C’est la vie!

  7. 7

    Anonim

    Ne insultați grav nteligență domnule comentator Gheorghe Smeoreanu. Cum să aflăm de pe google cine vă citește cărțile? Iar la așa zisele piese de teatru , apar niște no name, probabil elevi dintr-a opta învoiți din recreația mare. Ne-am uitat după Florin Piersic , George Mihăiță, Horațiu Mălăele, etc . , dar ăștia erau distribuiți în adevăratele piese de teatru. Rămâneți alături de Boni și vorba cuiva de mai sus , jucați în continuare în divizia C, unde vă e locul.

  8. 8

    Cocuța

    Dacă tu consideri insulte comentariile din ultimele zile, ai o problemă. O și mai mare problemă ai că te consideri buricul pământului, ceea ce sigur nu este cazul. Ești doar o slugă de partid plătită ca să scrie la comandă, să ni-i descrii pe Gentea, Mânzână și compania ca genii ale administrației, ceea ce, iarăși, nu e cazul.
    Și să consideri Occidentul si Ucraina responsabile de războiul actual, iarăși o ticăloșie!
    Probabil starea ta de nervozitate e dată de faptul că s-au găsit câțiva comentatori inteligenți care te-au dezbrăcat de poleială și au lăsat la vedere adevărata față a pseudoziaristului din tine, una urâtă, de „găinar de țară”, cum bine a zis un alt comentator.
    O zi frumoasă tuturor!

  9. 9

    CVititor

    Am fost departe de tara si de presa locala pentru o perioada de timp. La revenire, am reușit sa „recuperez” in totalitate știrile Curierului ,si mai ales rubrica „Din punctul meu de vedere” a d-lui Smeoreanu. Ceea ce vad acolo, la rubrica Comentarii, ma scoate din sărite si ma determina sa scriu cele ce urmează :

    – Către D-l Gh. Smeoreanu : va stimez, va respect si va invidiez pentru tot ceea ce scrieți la rubrica dedicata. Va stimez pentru cultura vasta, va respect pentru verticalitatea prezenta uniform in formularea părerilor si va invidiez pentru ca eu, nu voi mai avea nicicând timpul necesar de a ajunge la nivelul dvs, de cultura si înțelegere a lumii – așa zisa -moderne. Bineînțeles ca acum vor urma comentariile clasice : pupincurist, lăudăros, mâncător de …etc….

    – Către comentatori : am notat la aceasta rubrica, de mai multe ori, faptul ca indiferent de tema abordata de editorialist ( sport, știința, comerț, viața publica locala, bomba atomica, etc…) va exista mereu o adunătura de natarai care sa comenteze la modul negativ, proferând insulte si injurii la adresa editorialistului. Nu lipsea niciodată un anonim simandicos ce recomanda si reclama lipsa de idei, opinii ,propuneri constructive. Nimic nu s-a schimbat pana la aceasta ora.

    Singura diferență o reprezintă prezenta activa a d-lui Smeoreanu la rubrica comentarii. E un gest de mare curaj si, la explicațiile pline de bun simt ale editorialistului putem sesiza replicile „bovine”ale comentatorilor.

    Îmi pot reproșa unii, limbajul uneori dur al comentariilor mele dar, am încercat sa va explic faptul ca limbajul meu este unul licențios, nici de cum injurios iar motivul îl reprezintă slabul nivel de înțelegere al comentatorilor. Când va catalogam drept babuini si celenterate nu greșeam cu nimic, iar ultimele voastre comentarii dovedesc pe deplin ca nu ați depășit acest nivel.

    V-a explicat omul asta – Smeoreanu – pe înțelesul tuturor, cu texte simple, cu cuvinte uzuale, a încercat sa va demonstreze ca nu este un „oarecine” ca are pregătirea si cunoștințele necesare sa ne relateze idei, concepte si întâmplări din zilele noastre , ba mai mult a încercat sa configureze situații viitoare la care ne-a rugat pe noi toți sa ne dam cu părerea.

    Rezultatul : o ploaie de înjurături, jigniri, blasfemii !

    Si va întreb eu atunci pe voi „jepatilor” : ce vreți bah, voi de la omul acesta, câtă răbdare mai poate avea cu voi, un om vertical si echilibrat ? Eu spun ce gândesc si totdeauna am considerat ca proștilor trebuie sa le răspunzi pe limba lor, altfel isi închipuie ca au dreptate si încep sa-ti dea sfaturi. Voi, voi analfabeților functional sa dați sfaturi ??? Unde am putea ajunge după mintea voastră redusa ?

    Închei reamintind-va care este lumea in care trăiți voi in raport cu cea normala :

    Oricât de mult ar explica albina unei muște ca floarea este mai buna decât rah*tul, musca nu va înțelege, pentru ca întotdeauna a trait in ra*at.
    Nu corecta idiotul, si nu te pune cu prostul pentru ca te va vedea ca dușman.

    PS Aprecieri pentru Boni, un OM adevarat.
    In rest , lume multa , OAMENI putini.

    1. 9.1

      Anonim

      Și unde ai fost mardare călător nu aveau ăia internet? Sau ai aterizat din greșeală pe lună. Pe luna august probabil. Voi sunteți de fapt un balaur cu multe capete, câte vrea de fapt șeful vostru.

    2. 9.2

      G.S.

      Sunteti prea amabil cu mine. Multumesc.

  10. 10

    Dana

    Bre nea Smeorene , că să vorbim pe limba lui boni cu care rezonezi, ești făcut praf de cititori. Aruncă prosopul, pune-ți cenușă în cap, pune-i și lui boni și scrieți-vă doar unul altuia în fiecare zi.

    1. 10.1

      Boni

      Citiți, vă rog, textul de la 6.1. Vi se potrivește, parțial, și dvs. (popa nu toacă de două ori pentru o babă surdă și zăludă (scuze, așa e proverbul)).
      La fel și textul colegului CVititor (bine ați revenit! și pentru a nu ne lăuda reciproc, doar atât: chapeau bas!).

      1. 10.1.1

        Anonim

        Păi sunteți unul și același. Vă schimbați doar pseudonimul. Ce mai caraghioși! De râs!

        1. 10.1.1.1

          Lupii, Doamne...

          Nu sunt unul și același, nu te duce mintea, nu vezi, Băsescule!
          Sigur, oftica e mare…doi, trei ca lumea, dau clase șleahtei inepte.

          1. 10.1.1.1.1

            Anonim

            Niște maimuțoi frustrați, depășiți , niște mărunțiș. Ăla cu care plătești întrarea la wc.

  11. 11

    Anonim

    Numai mi se pare ca astia doi care sar in apararea laudarosului „editorialist” sunt distractivi? In cazul lui Boni, orice „inamic comentator” este fie din tabara lui Basescu, fie Basescu insusi, (cititi comentariile, pentru conformitate). La celalalt, WCtitorul cu spume la gura, cultul personalitatii lui Smeoreanu atinge niste cote patologice, cica oamenii care-l critica sunt vinovati de blasfemie (cititi comentariile, pentru conformitate).

    1. 11.1

      Anonim

      De acord, pana acum se gratulau intre ei, acum e un menage a troix, s-a bagat si Smeoreanu.

  12. 12

    CVititor

    Mai băiețaș anonim, considera-te fericit ca te bag in seama. „WCtitorul cu spume la gura” poate fi doar tac-tu care apare in acte ( cel real nu se știe niciodată) sau fratele sau cumnatul sau oricare bărbat din familia ta ( daca aceasta conține pe bune si acest sex) . Regret ca fac aceste remarci greu digerabile dar, înainte de a te lansa in afirmații totalmente nefondate, ar trebui sa-ti acorzi 1 minut de reflexie.
    Stai in banca ta, sa-ti păstrezi moaca neșifonata. E mai bine pentru toata lumea.

    1. 12.1

      Anonim

      Du-te, ba, si te culca, esti doar un amarat cu ifose! Mai pune dracului mana pe carte, vezi ca „un minut de reflexie” inseamna altceva decat ceea ce e in capul tau!

      1. 12.1.1

        G.S.

        Iată un lucru bun, dl.Hater a învățat diferența reflexie, reflecție. De reflectat.

  13. 13

    S.

    Hai ca m-am încurcat în pseudonime. E din pricina Luverpool – CRY. Scuze.

  14. 14

    Boni

    În gașca detractorilor lui Smeoreanu și a mușcătorilor din fundurile tari ale amicilor acestuia, inteligența este finită, o constantă.
    Cu cât sunt mai mulți, cu atât le revine o ,,porție” mai mică. După cum se observă, unii o refuză chiar și pe aia rămânând doar cu un neuron orfan și amărât. Dar tot nu tac, se fac cu obstinație de cacao.
    Nu au nici cultură, nici bun simț, nici sânge în înstalație. Doar o ură viscerală, bolnavă, nevindecabilă. Dă-le Doamne, minte!

  15. 15

    G.S.

    Din păcate, asa stau lucrurile, sper ca nu au copii, se transmite.

    1. 15.1

      Evelina

      Ce nesimțit, tu n-ai copii smeorene, ar fi grav dacă s-ar transmite și la tine. Un ziarist de maidan , un politruc plătit pentru a pupa în dos stăpânul. Mizerabilă simbrie, falsă viața trăită în slujba râului.

  16. 16

    Anonim

    Smeorene, e o nesimțire să faci referire la copii in harța ta cu cititorii. Am copil, student (cu examen de admitere si cu concurentă mare pe locurile disponibile) care, sub nici o formă nu și-ar pierde timpul cu postari doar despre tentative de viol, tamponări, agresiuni domestice sau altele asemanatoare, așa cum, cu sârguință, face odrasla dumitale! Serios, dacă toți copiii noștri ar face asta, s-ar duce dracului de râpa țara asta. Iar eu, te asigur, aș fi un părinte nefericit!
    Sănătate!

    1. 16.1

      G.S

      Mai informati-va, copilul meu nu scrie la ziar și nu da share la articole din ziar.

  17. 17

    P

    Ai ajuns jos de tot Smeorene, la câte mizerii ai scris cu nesimțire și nerușinare. Ai întrat în troacă și o să te mănânce ceilalți doi. De fapt , jos ai fost tot timpul , in divizia C, așa cum bine puncta cineva mai sus. Rușine !

  18. 18

    Boni

    Băi aceștia! Nu mai maculați spațiul virtual cu inepțiile voastre. Degeaba vă scremeți, nu aveți cuvintele cu voi, sunteți seci, fără substanță literară. Voi nu vedeți diferența de abordare textuală?, impotenților! O metaforă, o figură de stil, ceva inedit…de unde, dacă nema putirința.
    Cred că nici ,,servici” nu aveți, după cum ,,scriți”.
    Lăsați-o moartă, că nu e de voi scrisul la ziar.
    Ăsta, ultimul, se dă deștept în troacă.
    Are puțină dreptate, în sensul că, din păcate, le aruncăm mărgăritare (de idei, literare) iar ei le îngurgitează ca fraierii, fără să le vadă strălucirea.
    De, obișnuiți cu lăturile!

    1. 18.1

      Tot eu

      P.S. Până când nu vă faceți ,,băieți de treabă”, cu critici fundamentate și constructive, fară atacuri la persoană, o să vă toc încontinuu.

      1. 18.1.1

        Anonim

        Tu chiar ai impresia că ne afectează injuriile tale? Te asigur că nu! Poți doar gâdila orgoliul lui WC si pe-al lui Smeoreanu. Ceea ce e extrem de puțin, in opinia mea!

      2. 18.1.2

        Dumitru

        Du-te bă și scremete în altă parte, eventual la Albota , la un WC de-al vostru. Ce primitivi !

  19. 19

    Sobenu'

    Buna-i galceava, dara … cam pute / di fapt pute di ti trasneste !

  20. 20

    A. Riciu

    Mitică ești prost și agramat (scremete/screme-te). Bâști!

  21. 21

    Anonim

    Smeorene, nu fa pe naivul, nu a zis nimeni ca ar scrie la ziar!

    1. 21.1

      V.D. Toth

      Păi când comentați nu scrieți la ziar? Prost, dar scrieți!

  22. 22

    Boni

    Hai să sărbătorim recordul de comentarii cu o glumă: ce bine era odată când nu exista internet, știau doar familiile cât sunt unii de proști. Acum știe toată lumea.
    Morala: scrii, nu scrii, neuronul zburdă…

    1. 22.1

      Anonim

      Ai dreptate cu internetul băi boni , dar doar intr-o mână. Cu cealaltă foloseai ziarul ăsta de luni și joi, la cunoștința ta , WC.

  23. 23

    anonim

    N-am spus ca ar scrie, da doar „copy paste” la stirile despre violuri, batai, tamponari, etc. Plus toate editorialele lui taticu! Acum s-a inteles? Asa ca las-o mai usor cu copiii altora, ai grija doar de ograda ta!

  24. 24

    Clevetici

    Dl. Smeoreanu isi alege cu grija titlurile editorialelor sale, de data asta facand aluzie la vorbele lui Ion Iliescu (spuse dupa terminarea celui de-al 3-lea mandat de presedinte al Romaniei):

    “Am sa ies din politica cu picioarele inainte”

    Ei bine, dl. Iliescu a cam fost scos din politica de catre colegii de partid, deci nu si-a indeplinit dorinta.

Comments are closed.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
quixproc.com deneme bonusu veren siteler
rinabet giriş
venüsbet
hilarionbet
rinabet
casino siteleri
deneme bonusu veren siteler
deneme bonusu veren siteler
istanbul escort
porno
esenyurt escort
antalya escort
escort antalya
gebze escort kurtköy escort maltepe escort
rokettube
betticket
deneme bonusu veren siteler
casino siteleri
deneme bonusu veren siteler
bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler
casibom
deneme bonusu veren siteler
deneme bonusu veren siteler
beylikduzu escort
Deneme bonusu veren siteler
Z-Library single login
deneme bonusu veren siteler
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .