Campanie pentru siguranța utilizatorilor de trotinete electrice

0

Primăria Pitești s-a alăturat campaniei dedicate regulilor de siguranță pentru utilizatorii de trotinete electrice, demarată de Bolt România.  
Acum câteva zile, în zona Expo Parc, s-a desfășurat o activitate informativ-educativă pentru prevenirea accidentelor rutiere în care sunt implicați utilizatorii trotinetelor electrice, la care au participat reprezentanți ai Bolt România, ai Primăriei Pitești, ai Poliției Locale și ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş.
Polițiștii le-au explicat utilizatorilor de trotinete electrice care sunt normele rutiere pe care trebuie să le respecte, oferindu-le tricouri cu elemente reflectorizante, inscripționate ,,STOP JOC.START SIGURANȚĂ – Pe bicicletă sau pe trotinetă, respectă regulile de circulație!”, care să le fie de folos în a fi vizibili pe timp de noapte, iar reprezentanții Bolt România, le-au explicat regulile elementare de care trebuie să țină cont în utilizarea și, ulterior, parcarea corespunzătoare a acestor mijloace de transport. Astfel de acțiuni vor continua, instituțiile implicate propunându-și să dezvolte un parteneriat pe termen lung, în care să identifice soluții viabile și eficiente pentru siguranța utilizatorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.