O improvizaţie putea să-i distrugă gospodăria!

0

O gospodărie din comuna Cepari a fost la un pas să fie distrusă de foc, ieri dimineaţă, A luat foc fânarul şi grajdul animalelor. Cu toate că locuinţa era la mică distanţă de anexa gospodărească, pompierii au reuşit să limiteze extinderea focului şi casa a fost salvată de la dezastru. 
„În această dimineață, pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș au fost solicitați să intervină în localitatea Cepari, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească. Ajunși în cel mai scurt timp posibil la locul solicitării, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, salvatorii au constatat că ardea generalizat o anexă pe o suprafață de aproximativ 50 mp. Prin intervenția promptă a pompierilor s-a reușit salvarea locuinței care se afla aproape de locul în care au izbucnit flăcările, dar și a două bovine. Din fericire, în urma evenimentului nu au rezultat victime. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric.” au transmis reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş. Atunci când au ajuns la imobil, primul gând al pompierilor a fost să salveze casa şi militarii au intervenit pentru a limita extinderea flăcărilor, apoi au stins incendiul.
Proprietarul avea în grajdul de sub fânar două văcuţe care au scăpat cu viaţă. Se bănuieşte că omul a avut o improvizaţie la instalaţia electrică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.