Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8639-Miercuri, 29 noiembrie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA
Subiectele zilei

Articole »»» »»» »»»

50 Comentarii:

  1. 1

    Radu2

    Maestre,dacă tot ești pus pe bocit, toți morții ucrainieni și chiar ruși sunt copii unor părinți ! Absolut toți ! De ce sa te oprește doar la Dughin asta și Dughina, tine rândul ! E cumva război provocat de Rusia care a invadat o țara , cu rezultate in distrugeri enorme și pierderi de vieți omenești ? Sau cumva te simți cu musca pe căciula, păstrând proporțiile, tot un propagandist plătit !?Copii nu au ce cauta in discuția asta,și nici măcar Occidentul ! Pana la urma e o afacere între ucraineni și ruși , au ei socotelile lor,reglările lor de conturi .Plus ca se mai spune ca cine ridica sabia de sabie va pieri, in statul unde teroarea e politica publica, lichidarea fizica a adversarilor e la ordinea zilei ,merita compătimit unul dintre ideologii și teoreticienii acestuia? Imperiul la care încă mai visează rușii și alții cere un tribut in sânge pe care nu mai sunt dispuși sa îl plătească de fapt! Inclusiv in soldați si copii de propagandisti !

    1. 1.1

      Gheorghe Smeoreanu

      Terorismul este inacceptabil, indiferent de circumstanțe. În altă ordine de idei, de ce considerați că aș fi propagandistul cuiva ? Ați luat măcar în calcul ideea că pur și simplu așa gândesc ?

    2. 1.2

      G. S.

      Va fac cadou încă un i. Dacă îl.folositi, vorbim, iubite Radu 2.

      1. 1.2.1

        Radu2

        Maestre, cred ca i-ul ăla ți-a înveselit săptămâna ! Ești in stare sa-l corectezi cu roșu pe lucrare.Din când in când mai intra autocorectia la tastatura și mai face figuri,dar in regula ,ai dreptate aici.Dar numai in forma!

  2. 2

    Anonim

    Adevărul nu trebuie să aibă culoare politică sau dată de partizanatul față de o tabără sau ideologie. Opinia mea este că luptele trebuie să se ducă între forțele beligerante („semnalizate” corespunzător) și în conformitate cu normele de drept internațional al războiului. Civilii neimplicati, copiii, nu trebuie să fie ținte și, apoi, victime.

    1. 2.1

      Gheorghe Smeoreanu

      Perfect adevărat, gândim la fel.

  3. 3

    Anonim

    Domnule ziarist,
    Întâmplător am dat azi peste niște fotografii de la lansarea de ieri a cărții domnului Sevastian Tudor. În toate pozele în care apăreți, dar absolut în toate, păreți că fie dormiți, fie că vă preocupă telefonul, în disonanță cu ceilalți, care ascultau vorbitorii.
    În oricare din situații, este o lipsă de fair-play, de desconsiderare a evenimentului. De ce v-ați mai dus? Doar fiindcă era și primarul acolo?

    1. 3.1

      Gheorghe Smeoreanu

      Sunteti foarte, foarte amuzant. Imi notam pe telefon impresii despre lansare, am un Galaxy Note si folosesc Note. Iar de dormit, ce sa zic, nu adorm niciodată mai devreme de 2 noaptea, din păcate. În legătură cu cartea, puteți citi aici ce cred:
      http://www.criterii.ro/index.php/en/arges/38239-cartea-pe-care-trebuie-sa-o-joace-andrei-prepelita

      Seara placuta.

      1. 3.1.1

        Gheorghe Smeoreanu

        Uitasem să adaug că mâine, la ora 18, la Curier TV, voi face un interviu de 50 de minute cu autorul cărții, iată de ce cred că v-ați băgat în seama degeaba.

        1. 3.1.1.1

          Boni

          Lăsați-mă pe mine că sunt mai puțin fin: măi anonimule p. bleagă, mână de urs tristă, ce faci tu este atac la persoană. Nu spune(a)ți voi că nu trebuie să divagăm ci să combatem pe ideile din articol, cu ironii fine? (de fapt niște ifose de închipuiți retarzi). Unde dai și unde crapă! Nu îți este rușine, băi acesta, să-l ataci pe autor cu atâta nesimțire?. Ce rău ți-a făcut? Sigur, valorile deranjează pe accidentații mental.
          P.S. Referitor la articol: Unchiul Sam e mai comod și mai aseptic, el trimite drona.
          P.P.S. Am aflat numărul de telefon al dlui Smeoreanu. Când o să ne întâlnim, ce o să ,, ne mai râdem de voi”,

          1. 3.1.1.1.1

            Gheorghe Smeoreanu

            Ma bucur că aveți numărul de telefon, mi-ar plăcea să ne vedem, dar cred că unii comentatori trebuie ignorați, ar fi culmea să pierdem vremea vorbind despre ei, mai ales în absența lor. Dacă vor totuși să vină la o întâlnire, invitația mea rămâne valabilă.

          2. 3.1.1.1.2

            Anonim

            Îl aveai deja, măscăriciule! Ești de o nesimțire cum nu am mai întâlnit.

  4. 4

    Boni

    Ce spuneți de Înălțarea Sfintei Cruci, miercuri, 14 septembrie?

    1. 4.1

      Gheorghe Smeoreanu

      Miercurea, am o emisiune la o televiziune din Vâlcea și cam toată ziua sunt în acel județ. Vă rog frumos să propuneți altă zi în afară de miercuri și vineri,când am emisiuni în Vâlcea și Argeș.

  5. 5

    Anonim

    Mai Boni, băiet creștin și ortodox, ziua Sfintei Cruci , e bifată cu o cruce roșie în călindar, atunci nu poți să bârfești, să vorbești despre p… bleaga, despre avortoni, despre labă de urs, despre cât de servil ești. Treburile astea creștinești cer o minimă decență. Întâlniți-vă pe stadion la Albota, la galerie, pe cinșpe, și vă băgați acolo de toate, doar între voi. E mediul vostru!

    1. 5.1

      Boni

      Hmm, auzi, ,, călindar”… Uite, eu mă pocăiesc, îl rog pe Dumnezeu (și pe voi) să mă ierte și aștept o propunere concretă de întâlnire, fără resentimente. Dacă evitați, rămâne cum am stabilit! Cu plecăciune!

      1. 5.1.1

        Anonim

        Am crezut că ai înțeles, măi băiat de la etajul 1. Nu e prea sus, dar puteai să intelegi , călindar era doar pentru tine, pe înțelesul tău. Succes , poate te ajută acest rendez-vous pe bune !

        1. 5.1.1.1

          Boni

          Offff, ce ironie fină! Măi băiat de băiat (hmmm!), cel mai prost lucru pentru voi este că vă feriți de întâlnirea directă. Atunci ați afla și funcțiile (pe care voi nu le aveți, invidioșilor!) și cărțile citite (nu de voi) și nivelul de inteligență (la voi, sub genunchiul broaștei) și bunătatea din privire (la voi doar opacitate otrăvită) și multe altele.

      2. 5.1.2

        Boni

        Pentru retardul p.p. de la 3.1.1.1 2.. Nu am avut numărul măi nene, eu nu mint ca alții.
        Dl Smeoreanu știe că am spus adevărul și atunci ce va crede despre tine/voi?

        P.S. Sper ca măcar pe Albert Einstein să-l înțelegi; el a spus așa:
        ,,Principalul motiv al stresului este contactul zilnic cu idioții”.
        L-aș corecta puțin: contactul cel mai intens cu idioții este marțea și joia, pe urmă se mai atenuează puțin dar pot să apară, când te aștepți cel mai puțin, refulări fetide cu ironii ffff fine. Halal!

  6. 6

    Anonim

    Boni , nu ai răspuns, și văd că ești insistent cu funcțiile alea grande. Vă dă mă și bonuri de masă?

    1. 6.1

      Tot io

      La ditamai lefa, alea sunt un mizilic, vi le cedez moca, ha, ha, ha, ce să vă fac dacă mi-a plăcut cartea?

    2. 6.2

      Tot io

      La ditamai lefa, alea sunt un mizilic, vi le cedez vouă, moca, cca. 600 lei. Ce să vă fac dacă nu v-a plăcut cartea?

  7. 7

    Anonim

    Bai Boni, tot functie e si cea de vidanjor, iar dupa damful pa care-l emani, parca totul se leaga! E ca te-am ghicit?

    1. 7.1

      Boni

      Aproape că m-ai ghicit, în sensul că nu-mi este străină noțiunea de vidanjor; păi nu iau eu deseori contact cu voi, vorba lui Einstein, că după limbaj și duhoarea morală sunteți chiar sub nivelul unui vidanjor, sinonim cu căcănar. Puneți mâna pe carte dar nu pentru confecționarea de cornete.

  8. 8

    Anonim

    Tot pentru Boni: ce este martea, ca nu ma prind. Ai luat una mica?

    1. 8.1

      F. alu' S.

      Lunea, bre, am greșit!’ Nu am luat una mică, la ,,împărțire” m-am procopsit cu una mare (și tare!).
      Noroc chior!

  9. 9

    Anonim

    Măi Boni, nu e o rușine că te plătește altul cu o ,,lefă” cum ai tu, dar să nu devii prea servil , cum ești tu, adică un bun executant, dar cam ghiocel totuși, cam aplecat. E periculoasă poziția , e spre capră și e destul de vulnerabilă.. Poate avansezi totuși la țap, că ai potențial. Am mare încredere în tine că nu o să stai mereu pasiv.

    1. 9.1

      Boni

      De plătit, eu dispun plățile, nu altul…despre țap am fost și sunt de când mă știu…dacă ai vreo rudă feminină corespunzătoare îți va confirma cu prisosință iar dacă, Doamne ferește!, aș ajunge la ,,mititica” nu scap săpunul pe jos nici să mă tai!

  10. 10

    Anonim

    D-le G.S., nu stiu ce sa mai cred… Pareti a va increde destul de mult in capacitatea dvs. de a interpreta psihologic tot felul de situatii, conjuncturi, comportamente (o faceti in aproape fiecare editorial). Cu toate acestea pareti a nu vedea ceva ce chiar si unui om cu o cultura generala medie nu are cum sa-i scape, cel putin eu asa cred. De muuult timp, aceasta rubrica de comentarii il gazduieste la fiecare aparitie a unui editorial pe acest personaj care are pseudonimul Boni. Nimic rau in asta, libertatea de exprimare este sfanta. Dar… Cineva care incearca in fel si chip sa va laude si sa obtina aprobarea dvs la fiecare editorial? Cineva care ataca verbal oameni la gramada, inventand „grupuri”, cu un limbaj in spatele caruia se poate distinge cu usurinta o furie scapata de sub control? Cineva care acum vi se infatiseaza ca idolatru iar peste cateva momente (comentarii) va reproseaza ca nu i-ati acordat atentia si recunostinta cuvenite? Cineva care spune ca ar accepta o invitatie de la dvs pentru o vizita acasa, iar apoi dezvaluie ca a facut rost de numarul dvs de telefon? Cineva care ar vrea sa va viziteze ca sa radeti impreuna de grupuri inchipuite de oameni, oameni necunoscuti de altfel (niste „anonimi” care isi dau si ei cu parerea, mai avizat sau mai in deradere, in aceasta rubrica)? Cu modesta mea cultura generala, dati-mi voie sa ma tem ca ar putea fi vorba la mijloc de o obsesie paranoida, care ar putea degenera in comportamente periculoase. In locul dvs., eu nu m-as incumeta sa primesc in casa o astfel de persoana, un necunoscut pana la urma… Indiferent ce decideti, va urez toate cele bune…

    1. 10.1

      Boni

      Dar nu ai vrea dumneata să mergem împreună în vizită, pentru edificare, cu C.V.- urile și fișele medicale la vedere? Mare e grădina…poarta e deschisă, de ce încerci să sari gardul?

      1. 10.1.1

        Anonim

        :-)))))) Este ca te-ai bucura sa spun ca da, ca vreau sa mergem acasa la G.S.? In orbirea ta, nu-ti dai nici acum seama care e problema (problema care nu are cum sa figureze in fisa ta medicala actuala), dar iti garantez ca subiectul obsesiei tale paranoide, G.S., daca citeste ce am scris in comentariul anterior, va reevalua ideea intalnirii cu tine. Daca nu ma crezi, da-i telefon, sa vezi cum va decurge conversatia cu tine, ca tot ai facut rost de numarul lui de telefon…

    2. 10.2

      Anonim

      Ba cred că l-a citit și el bine, însă are nevoie de acest lătrău (împreuna cu siamezul său), îi convine prezența acestui individ limitat intelectual, nesimțit, extrem de violent. În acest fel mută atenția de la alte subiecte, puțin îi pasă că își bat toți joc de el.
      Oricum, nu cred că va avea loc nici o întâlnire, se vor găsi diverse justificări pentru amânarea sine die a acesteia.

      1. 10.2.1

        Boni

        Sintagma cu bătutul de joc este corectă, dar pentru voi, nu pentru mine, unul nu ați scăpat de biciuirea simbolică; e adevărat, am avut și material de lucru. Păi dacă voi sunteți sprijinitorii ,,plotonerului” Ciucă, ăla care nu știe bine nici să citească de unde atâta inteligență?
        Facem pariu că întâlnirea va avea loc? Din păcate fără ,,augusta” dvs. prezență. Sau nu?
        P.S. Lătrău și nesimțit ești cu tot neamul tău de ,,telectuali” tarați!

  11. 11

    Anonim

    Boni, lasa-le dracului de metafore si incercari esuate de a parea glumet. Nu-ti ies dintr-un motiv simplu, trebuie ceva inteligenta pentru ele. Pe care, indubitabil, nu o ai!

    1. 11.1

      Boni

      Minți și faci acest lucru cu bună știință. Mai ai mult până departe. Ce vrei, trebuie să scriu pe înțelesul vostru! Noapte bună! (asta de afară, că aia din capul vostru este îngrozitor de densă).

      1. 11.1.1

        Anonim

        Te-au chemat la somn? Ti-au stins si lumina? Sa nu uiti pastilele…

      2. 11.1.2

        Anonim

        Boni , am văzut că îți e frică de pârnaie, să nu scapi săpunul pe jos, cum bine spui tu. Stai liniștit, că și dacă se duce în sus, au băieții
        soluții , tot sus.

        1. 11.1.2.1

          Tot io

          Vaaaaaaaiiiiii, ce ironie fină! Un simplu și categoric huooooo, cred că este de ajuns. Despre știința ta în mansarde, nu mă pronunț, nu cunosc, văd că tu ești specialistul!

  12. 12

    Anonim

    Ce m-am mai distrat în seara asta! Bietul Boni, bun încasator, și-a luat-o, meritat, cu vărf și îndesat! L-a lasat și G.S. de izbeliște, debusolat probabil de asocierea cu acest individ. Nu-i nimic Boni, te refaci și revii în forță marți!

  13. 13

    G.S.

    „Boni” are rezon cel puțin pentru faptul ca sunteți preocupați sa îl umiliți pe el în loc sa comentați articolul.

    1. 13.1

      Boni

      Doar o lămurire: afirmația ,,sunteți preocupați să-l umiliți pe el” necesită o nuanțare: dvs. credeți că textele lor inepte mă pot umili pe mine? Niciodată!

  14. 14

    Anonim

    Vă înșelați, nu asta este procuparea noastră, însa individul și-a căutat-o cu lumânarea, a primit exact ce merita, pe măsura nemerniciei sale! Pacat că nu va învața nimic din asta, o să vedeți că va continua cu injuriile, jignirile și obscenitățile. Parcă ziarul se angaja să cenzureze astfel de iesiri…
    Chiar vă convine asocierea cu asemenea indivizi? L-am numărat si pe celălalt!

  15. 15

    Boni

    Nu am nevoie de ajutor. Cine citește toate comentariile vede că nu e vorba de nicio umilire, le-am răspuns cu vârf și îndesat. Oftica lor e mare, își dau seama, vorba lui Vadim, că sunt o nucă prea tare pentru măselele lor putrede, lipsă sau false. Sigur că și eu greșesc: intru în luptă cu niște paiațe care nu au verbul cu ei; eu nu apăr o persoană, apăr adevărul. Dacă nu scriu nimic nici comentariile nu mai sunt atât de multe. S-a mai văzut. O să încerc din nou. Reiau spusele lui Einstein:
    ,,Principalul motiv al stresului este contactul zilnic cu idioții”.
    Acești mă urăsc atât de mult încât au devenit opaci și mă contrazic la orice: dacă le zic că sunt frumoși și deștepți, mă jignesc instant, orbește: mincinosule, nesimțitule, exageratule!
    De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere!
    Gata, mă voi ,,destresa” o perioadă!
    Am înțeles că timpul și tâmpul sunt ireversibili!
    Și atunci de ce să mai pierd vremea?
    Puteți să spuneți ce vreți. Nu mai citesc, nu mai răspund. Veni, vidi, vici!

  16. 16

    Anonim

    În sfârșit, o hotărâre înțeleaptă. Să nu cumva să apari, iarăși, sub alt pseudonim.Omule, sper că ai înțeles că nu are nimeni ceva personal cu tine, doar că nu acceptăm să fim înjurați de orice neica nimeni, doar ca să-ți satisfaci plăcerea morbidă.
    Observ și că nu ți-a picat bine nici comentariul lui G.S., care sublinia ceea ce era atât de evident. Iar să te bați cu pumnul în piept, după fiecare înjurătură, că ce tare ești tu, că ce ne-ai făcut tu nouă, arată că de fapt problemele tale sunt altele, mai grave. Trebuie doar să le accepți, e primul pas pe care trebuie să-l faci, trebuie doar puțină voință!
    Sănătate!

  17. 17

    CVititor

    Bravo Boni ! acum am citit si eu „ploaia” de comentarii ce s-au derulat aseară.
    In nimicnicia lor, toata aceasta adunătura de gălbejiți trăiesc cu impresia ca te-au doborât, ca si-au arătat superioritatea. Nimic mai fals, poate sunt in superioritate numerica, sunt mai gălăgioși, mai abjecți dar, niciodată nu vor avea superioritate intelectuala, le lipsește „substanța” aceea speciala care este numai apanajul gândirii profunde, a unor creiere sănătoase.
    Frustrarea adâncă si permanenta i-a înrăit si continua sa facă ravagii printre gălbejiți. Pentru ei, lucrul cel mai grav este lipsa speranței, nimic bun nu se întrevede in viitor, din contra, vremuri tulburi tind sa decoloreze pana si „gălbenușul” din organele lor de reproducere…
    Sa așteptăm cu interes viitoarele lor ieșiri in decor !
    Si vor fi… vor fi la greu !!!

    1. 17.1

      Anonim

      Aceleasi metafore puerile, aceleasi obsesii pentru organele genitale ale altora, doar pseudonimul schimbat! Sa nu existe leac pentru asta?

      1. 17.1.1

        CVititor

        Lipsa de „substanță cenușie” ! Voila ! Q.E.D.

        Te-ai gândit vreodată ce leac ar fi bun pentru propriul tratament ?

        PS Pseudonimul nu mi l-am schimbat niciodată si nici n-o s-o fac.
        Inutil sa mai răspund la alte provocări, vor mai fi ocazii.

  18. 18

    Pentru un domn numit CVititor

    Domnule CVititor, cred că este timpul să părăsim (cel puțin eu care intru în concediu) această cloacă numită ,,subsol” de prietenul nostru Smeoreanu care vrea să fie și-n căruță și-n teleguță (de, intersul contractual, bată-l vina) în sensul că nu-i supără pe cioflingari chiar după ce-l jignesc (sunteți amuzant, răspunde cu delicatețe) iar despre noi, așa, ceva suav ca să nu-i supere pe cei care-l dușmănesc perpetuu; ,,nu-l mai umiliți
    pe Boni, comentați articolul” (iar despre dvs. și mai puțin). De parcă eu aș fi fost umilit vreodată de acești tembeli (vă mulțumesc pentru modul corect în care ați surprins realitatea la comentariul nr. 17.).
    Aș vrea să vă cunosc, să bem o bere împreună și să discutăm liniștiți despre ale noastre, fără patimă, fără a face nicio referire la impostori.
    Poate găsim o cale. Viitorul va decide.

    P.S. Fără noi, îi va ieși amabilitatea prin piele dlui Smeoreanu, căruia i-am transmis c.v.-ul meu ca să vadă că sunt corect și m-am expus, inutil probabil, nu pentru a-l apăra pe dumnealui, nu cred că are nevoie ci adevărurile din editorialele pe care le semnează. Nu știu dacă a înțeles prea mult, suntem pe coordonate profesionale diferite.
    Cu multă stimă și prietenie! Boni

    1. 18.1

      CVititor

      Mulțumesc pentru aprecieri. Pentru moment nu pot da curs invitației dar, in mod sigur vom găsi o cale de a ne întâlni. Important este sa ne păstrăm verticalitatea in comportament și exprimare.
      Pe foarte curând.
      Cu stima,
      CVititor

  19. 19

    Anonim

    Pleci la băi, nebunaticule, mai ai vouchere de anul trecut? Să ai grijă să nu intri cu cv-ul în apă, că-ți distrugi cariera. Precis pleci în gașcă cu subordonații, că doar funcția nu ia vacanță. Poate te întorci mai curat, mai uscat la minte și lași vulgaritățile la Căciulata.

Comments are closed.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
rinabet giriş
venüsbet
rinabet
betticket
rinabet giriş
hilarionbet
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .