A abuzat-o pe fiica concubinei!

0

Timp de doi ani, o fată a fost abuzată de concubinul mamei ei. Copila, acum în vârstă de 16 ani, a trăit traume serioase şi în prezent se află, alături de mamă şi de fraţi, într-un centrul de protecţie a victimelor violenţei domestice. Mama nu a ştiut ce se petrece, scenele şocante având loc când ea era plecată la serviciu. 
Mama fetei, avea o relaţie de concubinaj cu un bărbat în vârstă de 53 de ani, din comuna Budeasa. Femeia şi copiii dintr-o altă căsnicie, locuiau în casa partenerului, ea fiind originară din judeţul Constanţa. Mama lucra în trei schimburi. Totul a ieşit la iveală întâmplator! Fratele fetei a simţit că se întâmplă ceva necurat când mama lui este plecată la serviciu. Băiatul i-a spus femeii care imediat a sesizat Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Argeş. La rândul lor, reprezentanţii DGASPC au anunţat Poliţia.

Arestat preventiv

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au demarat cercetările într-un dosar penal, din care rezultau indicii cu privire la comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor. „Din cercetări s-a stabilit că bărbatul în cauză ar fi întreținut relații sexuale în mod repetat, timp de aproximativ doi ani, cu fiica minoră a concubinei sale, în prezent în vârstă de aproximativ 16 ani. În urma administrării probatoriului, a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de corupere sexuală a minorilor, act sexual cu un minor și tentativă la viol, bărbatul fiind reținut pentru 24 de ore pe bază de ordonanță. Tot în cursul zilei de 29 august a.c., bărbatul a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.” a transmis IPJ Argeş.

Se află într-un centru de protecţie a victimelor

În faţa instanţei Iulian N., de 53 de ani, din comuna Budeasa, a recunoscut faptele şi le-a spus judecătorilor că regretă cele petrecute. Anchetatorii au stabilit că noaptea sau ziua, când concubina nu era acasă şi rămânea singur cu copila, se ducea peste fată şi îi pretindea favoruri sexuale. La început, bărbatul a constrâns-o pe fată să-şi satisfacă poftele. Ulterior, ca să o convingă îi promitea că o să-i cumpere diverse cadouri pentru a o încânta. După ce a fost demarată ancheta, femeia şi copiii ei au fost plasaţi într-un centru de protecţie a victimelor violenţei domestice. Aceasta le-a spus anchetatorilor că se va muta în judeţul Constanţa, de unde este originară şi are mai multe rude.
Fata este elevă de liceu şi va beneficia de consiliere psihologică pentru a trece peste trauma suferită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.