Minor prins sub tractor, în apă!

0

Un adolescent, în vârstă de 17 ani, s-a aflat ieri, la un pas de moarte. Acesta a fost victima unui accident neobişnuit. Era pasager în tractorul condus de un prieten, pe un drum, în apropierea unui iaz. Era aşezat pe aripă, când vehiculul s-a defectat şi s-a răsturnat în apă!  
Tractorul era condus de Marian P. 19 ani, din comuna Bogaţi, pe strada Viilor, mergând dinspre Leordeni către Topoloveni. Se deplasa pe lângă un lac când, l-a un moment dat, i s-a rupt volanul şi a rămas cu el în mână. În acel fel a pierdut total controlul asupra vehiculului. Tractorul a ieşit de pe drum, a scăpat pe o pantă şi s-a răsturnat în lac. Conducătorul a scăpat nevătămat, însă, adolescentul de 17 ani, a ajuns în apă, iar autovehiculul peste el!

Era în apă, cu piciorul prins sub tractor

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Topoloveni, s-a stabilit că minorul era aşezat pe aripa stângă a tractorului nu lângă conducător, fiind vorba de un vehicul de mici dimensiuni, fără cabină. Când tractorul a căzut pe pantă, adolescentul a fost proiectat direct în lac şi tractorul a venit peste el, minorul fiind prins dedesubt. Acesta a fost scos de un echipaj de pompieri de la Detaşamentul Topoloveni. A fost găsit în apă, dar nu-l acoperea, altfel ar fi putut să moară înecat. Era blocat dedesubt, având piciorul stâng prins sub tractor. Era conştient, dar avea dureri mari. Ca să scoată victima, militarii au legat vehiculul și l-au tras pe mal. Pasagerul rănit a fost transportat de un echipaj SMURD la Spitalul de Pediatrie Piteşti cu suspiciune de fractură la picior.
Echipajele de salvare sosite la faţa locului, au ajuns la concluzia că tânărul a fost salvat tocmai de faptul că a căzut în apă şi s-a scufundat în mâl, ceea ce a atenuat impactul. Se pare că tinerii se duceau la lemne, ataşată de utilajul fiind o remorcă mică, goală. Poliţiştii au întocmit dosar penal sub acuzaţia de vătămare corporală din culpă, urmând să se stabilească împrejurările în care a avut loc accidentul şi cărui fapt s-a datorat defecţiunea care a dus la producere evenimentului rutier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.