Timpi de preparare:
• Timp de preparare: 40 min
• Gata în: 40 min
Ingrediente:
• 3 fire de praz • 3 morcovi • 2 ardei • 3-4 roşii • 3 cartofi • 200 gr. fasole fideluţă • 250 gr. slănină cu boia • borş • 1 praf boia iute • sare • piper • 1 legătură pătrunjel
Mod de preparare:
Pentru început, se taie slăninuţa cubuleţe şi se perpeleşte la foc mic.
Cubuleţele de slăninuţă se scot din tigaie şi se lasă să se scurgă pe un prosop absorbant.
Separat, se curăţă toate legumele, se spală, se taie mărunt şi se pun în oală să fiarbă la foc potrivit.
După ce au fiert, se scot roşiile şi morcovii cu spumiera şi se pasează cu blenderul. Crema se toarnă în ciorbă şi se lasă să clocotească încă puţin. Se drege cu sare şi piper, se adaugă borş iar, la sfârşit, se pun cubuleţele de slăninuţă şi rondelele de praz tăiate fin. Borşul se serveşte ornat cu pătrunjel verde şi cu boia iute de ardei.
ZIARUL CURIERUL ZILEI ESTE INTERESAT DE OPINIILE ŞI SUGESTIILE DUMNEAVOASTRĂ, LEGATE DE CONŢINUTUL CURIER.RO.
De asemenea, aducem în atenţia tuturor CLIENȚILOR noștri ACTUALI și VIITORI, noua adresă de E-MAIL a redacţiei: anuntcurierulzilei@gmail.com Trimite
CONTACTAŢI-NE LA TELEFOANELE: 0248/215740; 0248/215726; 0348/401525