Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
miercuri, 28 septembrie 2022
Anul XXVIII Nr. 8360-Miercuri, 28 septembrie 2022
Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .
Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto şi/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către curier.ro doar în limita a 150 de semne, cu citarea sursei. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii menţionaţi aici.
CurierTV
ad
ad

Articole »»» »»» »»»

5 Comentarii:

 1. 1

  Student

  Bun, sa ne înțelegem. Acest corupt, împreună cu rectorul chirlesan de la upit ,au scos pe piata muncii o grămadă de imbecili. Logica e simplă, promovam proștii că să aducă venit la universitățile conduse de acești incapabili. Nu spun că nu sunt și absolvenți extraordinari, aceștia se vor bate pe posturi cu acei imbecili, doar au și ei diplomă, eventual pile,lovele și tupeu. Acum, văd pe drojdierul ăsta că a ajuns senator, oare mai practică acele tehnici aplicate la universitatea Constantin Brâncoveanu? Mă tem că da.

  Reply
  1. 1.1

   cetatean

   Fii te rog amabil si descrie-ne in câteva cuvinte care sunt acele ” tehnici aplicate la universitatea Constantin Brâncoveanu” ???
   Nu de alta, dar avem si noi copii care vor sa urmeze studii universitare si măcar sa fim in cunoștință de cauza.

   Reply
 2. 2

  Radu2

  Nu credeam vreodată ca voi fi de acord cu ce spune domnul derutat,dar viața e plină de surprize.
  Am înțeles ca vor sa facă programul rabla pentru becuri, o propunere : programul rabla pentru politicieni, lucrători la stat, polițiști ,etc. Duci doi ,trei Primești unul nou care consuma mai puțin , e mai economic și chiar e util. Apoi continuam;funcționari la primarii, așa zise autorități, apia,anre, protecții( consumatori, construcții și care or mai fi ,ca nu ducem lipsa de imaginație )prin justiție ,executori,notari,tot felul de experți in nimic….Ce bine ne-ar prinde …
  O problemuță//sfat ; sa nu-i mai pună domne’ poza, ca aduce deservicii subiectului, oricât de serios ar fi! Pur și simplu nu-l ajuta fata!

  Reply
  1. 2.1

   alt cetățean

   Comentariu realmente idiot făcut de – se poate altfel – un mare idiot.
   Ce-are pi*da cu plămânu’ ar spune un om neavizat ?
   Când vrei sa arați cat ești de prost te dezbraci de haina cu care umblii in mod obișnuit si încerci sa apari acoperit de straie schimonosite precum frazele alcătuite spre a comenta.
   Un bastard stop.

   Reply
   1. 2.1.1

    Radu2

    Iar ți-ai înghițit mucii și mai și stropești !
    Ți-am mai spus-o : bastard e fiul lu’ taicatu’! Pe care nu îl Cunoști! In rest cam clămpăni uitându-te in oglinda .(Te plătește in copeici si e din Gașca ta -ca mănâncă și gura ta-pe lângă rahat).
    Sluga proasta și hoața!

    Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Versiune desktop Versiune mobilă