Incendiu într-o gospodărie din Bradu!

0

Trei echipaje de pompieri s-au deplasat, duminică noaptea, la Bradu pentru stingerea unui incendiu izbuncit într-o gospodărie de pe strada Cetului. A ars complet o anexă în care erau depozitate lemnele de foc pentru iarnă. 
Pentru localizarea și lichidarea flăcărilor pompierii au mers la faţa locului cu 3 autospeciale şi un echipaj SMURD. „Pompierii de la Detașamentele Bradu și Pitești alături de SVSU al localității Bradu au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la o anexă gospodărească din localitatea Bradu.

Flăcările se manifestau generalizat și prezentau pericol de propagare la o locuință și alte anexe aflate la în imediata apropiere de anexă. Echipajele de intervenție au acționat pentru protecția locuinței și a vecinătăților, precum și pentru stingerea flăcărilor, cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă și un buldoexcavator, iar pentru acordarea primului ajutor calificat a fost alocat un echipaj SMURD.

Din fericire, nu au fost victime ale acestui eveniment. Incendiul a distrus anexă de aproximativ 80 mp în care se aflau lemne de foc. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost utilizarea focului deschis.” a transmis Ionuţ Tunaru, ofiţer de relaţii cu presa al ISU Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.