Bătrânica dispărută a fost găsită moartă!

0

A dispărut fără urmă de acasă și a fost găsită fără suflare. O femeie în vârstă de 89 de ani, din comuna Recea, și-a găsit sfârșitul într-un canal de irigații la câteva sute de metri de locuința ei. Bătrâna a fost căutată mai multe ore de cei doi fii și alte rude. Când s-a întunecat familia a cerut ajutorul polițiștilor. Din nefericire, a fost găsită mult prea târziu.  
Duminică seara în jurul orei 22,00, un bărbat a sunat la 112 și a anunțat dispariția mamei lui, Ioana U., de 89 de ani. Fiul a menționat că familia a căutat-o întreaga zi pe bătrână, dar la lăsarea întunericului șansele de a o găsi au scăzut și cerea ajutorul oamenilor legii. Fiul a fost plecat sâmbătă noaptea de acasă, iar duminică, atunci când a ajuns, nu și-a mai găsit mama la domiciliu. S-a dus la rude, prieteni și vecini crezând că bătrâna este la vreunul dintre ei. Nu a găsit-o! Îngrijorat și-a anunțat fratele. Cei doi, împreună cu alte rude, au extins căutarea, dar tot fără rezultat. „Pentru căutări, au fost mobilizați polițiștii Secției de Poliție Rurală Buzoești, ai Poliției Orașului Costești, echipa canină din cadrul Serviciului Criminalistic Argeș, precum și jandarmi și pompieri argeșeni. Din păcate, în urma căutărilor, femeia a fost găsită decedată, într-un canal de irigații dezafectat. Cauza decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării autopsiei medico-legale.” a anunţat IPJ Argeş.
Trupul neînsufleţit a fost găsit la aproximativ 600-700 metri de casă, pe un câmp, într-un canal în care care era foarte puţină apă. Este posibil ca femeia să fi murit de frig după ce a stat mai multe ore căzută în apă, dar anchetatorii nu exclud nici ale cauze, de aceea au cerut efectuarea necropsiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.