Lipie cu pui și parmezan

0

Timpi de preparare:
• Timp de preparare: 10 min
• Timp de gătire: 5 min
• Gata in: 15 min
Ingrediente:
• 350 gr. pui gătit mărunțit
• 200 ml sos marinara
• 250 gr. parmezan ras
• 4 lipii
• Condimente: sare, piper, busuioc, oregano, praf de usturoi
Mod de preparare:
1. Pune puiul mărunțit într-un bol, adaugă condimentele și amestecă bine. Adaugă peste sosul marinara, amestecă.
2. Pune o lipie pe un tocător (sau farfurie plată), presară în mijloc 1/4 din cantitatea de parmezan, 1/4 din cantitatea de pui. Adu spre mijloc cele 4 laturi ale lipiei, 2 câte două, ca să închizi conținutul înăuntru. fă la fel cu restul de 3 lipii.
3. Încinge o tigaie care nu lipește și pune lipiile la încălzit, 1-2 minute pe fiecare parte. Poți servi cu extra sos marinara, dacă ți se par prea uscate.