Mama fetei agresate nu a depus plângere!

0

Imagini filmate în timp ce o adolescentă bătea o copilă au devenit virale. Agresiunea a fost înregistrată de o prietenă a celor implicate, în cartierul Nord din Piteşti. Deşi filmarea vorbeşte de la sine, mama victimei nu a depus plângere, cu toate că a fost contactată de oamenii legii care s-au autosesizat cu privire la săvârşirea infracţiunii de loviri şi alte violenţe. 
După cum anunţam din numărul de ieri, pe filmare se observă cum o fată aşezată pe o bancă, în faţa unui bloc, este lovită de mai multe ori cu piciorul, lovită în cap cu palmele şi cu un bidon cu suc, trasă de păr, de o adolescentă aflată în picioare. Atât victima cât şi agresoarea nu par să aibă mai mult de 14 ani. Limbajul folosit de bătuşă nu poate fi reprodus, fiind extrem de vulgar. La rândul ei victima se apără lovind cu piciorul, gest care o înfurie mai tare pe fata care a atacat prima și își întețește atacul. De asemenea, victima răspunde cu înjurături. Bătaie are loc pentru un băiat. Pe înregistrare se aude cum bătăușa îi reproşează celeilalte că s-a văzut cu iubitul ei.
După ce filmarea a devenit virală, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti s-au autosesizat şi au demarat din oficiu o anchetă. A fost identificată victima şi oamenii legii au luat legătura, de mai multe ori, cu mama fetei lovite.
I s-a adus la cunoştinţă că are dreptul să depună plângere dar mama victimei a cerut o răgaz în care să se gândească dacă va depune reclamaţie sau nu.
Deşi întâmplarea a avut loc la mijlocul săptămânii trecute, până ieri mama victimei nu depusese plângere.
Potrivit legii, chiar dacă sunt demarate cercetări din oficiu.fără plângere nu se pot continua cercetările. Asta din cauză că punerea în mişcare a acţiunii penale în situaţia unor infracţiuni de loviri şi ale violenţe este condiţioantă de plângerea prealabilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.