Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
miercuri, 8 februarie 2023
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8441-Miercuri, 8 februarie 2023
Trimite-ne știrea ta! Rubrică - redactori Curierul Zilei OFERTĂ On-Line OFERTĂ Ziar-Tipar Publicitate PDF - Februarie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Anunţuri on-line■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

15 Comentarii:

 1. 1

  Anonim

  Ați obosit maestre, editorialul și eroarea, de data asta ne-a doborât motococleta Danielei de Paris. Dar la nivelul ăsta , merge și așa.

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Dumneavoastră nu sunteți oare pudelul PSD-ului, nu matale ești cel care îi duce olița de noapte lui Gentea? Ipocritule!
  În cazul lui Coteț mă interesează mai puțin ce fac străinii cu banii lor, spre deosebire de mata, care, fără voia mea, îmi iei bani din buzunar ca să-i pupi pe ăștia in fund!
  Iar chestia cu „Descălecatul (!) Alinei” este o mitocănie de joasă speță, specifică boșorogilor.
  Ești jalnic, Smeorene!

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Păi sunteți tot un cotețar, ăla primește bani de la un partid , iar matale de la celălalt, bineînțeles tot pentru binele familiei.
  Jos cu pălăria și în fața mardare !

  Reply
 4. 4

  CVititor

  De vreo 2 luni de zile citesc editorialele si, bineînțeles comentariile asociate. De când a avut nefericita inspirație sa intre in dialog cu comentatorii, d-l Smeoeanu are parte de un tratament „special”. O adunătura de patrupede anonime nu încetează niciun moment sa-l jignească, sa-l denigreze, sa încerce sa-l desființeze literalmente. Daca nu am reacționat pana acum nu înseamnă ca sunt de acord cu ei, am avut totuși răbdarea sa aștept sa vad cum se rostogolesc golăniile acestor jeguri umane.
  V-am mai spus-o si altădată, sunteți mai urâți ca foamea si mai rai decât tifosul. Daca ,ipotetic am putea aduna toate frustrările, toata ura si nemernicia voastră si le-am putea converti in combustibil, s-ar strange suficient pentru a alimenta o racheta de la Pământ la Luna si retur ! Partea mai proasta a lucrurilor o reprezintă faptul ca ce va fi mai rău pentru voi, gălbejiților, abia de acum încolo va începe, si veți fi marginalizați împreuna cu idolii voștri nefericiți.
  Ma uit la comentariile voastre si nu pot sa cred ca atâta idioțenie si prostie pot țâșni din creierele voastre infantile. Unii „anonimi” își fac un titlu de glorie adresându-i-se ziaristului la pers. a doua singular, si își închipuie ca se adresează unui trecător pe Strada Mare. Baaaah, bezmeticilor si neisprăviților, pai voi toți la un loc nu aveți cultura lui Smeoreanu, voi toți la un loc n-ați văzut, n-ați scris si citit, cat a făcut-o omul acesta, sunteți undeva in subteran fata de anvergura acestui ziarist !
  Ca sa nu mai vorbim de bunul simt…la replicile voastre tâmpe ați primit arareori cate o replica uneori ironica dar mereu plina de bun simt din partea ziaristului.
  Iată comentariile de astăzi : sunt concepute numai pe prima parte a editorialului, toți anonimii bat moneda pe partea politica la care ei sunt „specialiști”
  Despre Eugen Simion, nimic, probabil ca numele acestui ilustru academician, trecut in neființa nu va spune nimic, neghiobilor…

  „Inteligența este trecătoare, la fel ca frumusețea, dar prostia este veșnică, la fel ca răutatea omului frustrat”

  Aștept cu nerăbdare râurile de dejecții si urdori pe care urmează sa le deversați !

  Reply
  1. 4.1

   Gheorghe Smeoreanu

   Ați fost amabil și vă mulțumesc mult. Problema cred că stă în felul următor. Când scriu, nu exclud că pot face erori de interpretare, ori ca unele formulări să fie regretabile, însă fac asta sub semnătură. Problema morală a comentatorilor este că mă insultă sub anonimat, așadar se situează din start sub orice nivel. Încă o dată,vă mulțumesc.

   Reply
   1. 4.1.1

    Anonim

    Domnule ziarist,
    Am recitit cele trei comentarii ca sa-mi dau seama cine v-a insultat. Vi s-a imputat slugarnicia fata de PSD, o evidenta care nici nu mai trebuie comentata. S-a amintit ca primiti bani de la acelasi partid, iarasi adevarat. Despre mojicia cu descalecatul Alinei, iarasi nu e nimic de spus.
    In concluzie, asa de tare v-a deranjat chestia cu motococleta?
    Despre al patrulea comentariu nimic, nu l-am citit!

    Reply
    1. 4.1.1.1

     Gheorghe Smeoreanu

     Care e treaba cu descalecatul ? Există o expresie consacrată care spune totul: HONNI SOIT QUI MAL Y PENSE .

     Reply
     1. 4.1.1.1.1

      Anonim

      Tot o expresie consacrata: faceti pe prostul, sau…

 5. 5

  S.

  Dacă vi s-a părut o exprimare indecenta, îmi cer scuze , nu îmi e greu sa fac asta. Miezul problemei rămâne însă valabil.si trebuia sa scriu chiar mai dur. Și nu, eu nu fac frumos pentru posturi plătite gras de stat, lucrez în privat din ianuarie 1990, iar contractele mele sunt mai mult decât decente, transparente și acoperite de costurile de publicitate. Iar acum , va rog eu sa nu faceți pe prostul.

  Reply
 6. 6

  Anonim

  Domnule,
  Am invatat pe de rost ce studii aveti, cat de privatizat sunteti, ce-ati publicat, la cat de des le amintiti. Problema este alta, ca ceea ce faceti nu se mai poate numi gazetarie. Doar onorati un contract cu PSD, intr-un mod dezagreabil. Si ca aveti parte de vina la faptul ca orasul este urat, cenusiu, haotic. Ca n-ati ridicat un deget cand era atat de evident ca cei care administrau orasul greseau.
  Acum vad ca vi s-a pus pata pe Alina Gorghiu si o faceti intr-un mod meschin, josnic, ipocrit. Nici eu nu o agreez pe doamna, dar cand ma gandesc ca ati avut-o in ograda de madam Dancila, imi trece!
  Pacat de talentul dumneavoastra irosit, ati imbatranit urat!

  Reply
 7. 7

  Anonim

  Degeaba încercați , pierdere de timp. Câinii latră, ursul se plimbă! O să ajungă la doi cititori, VC-ul și mai e unul, care încă stă bosumflat , dar o să revină a o suta oară.

  Reply
  1. 7.1

   Anonim

   Nu revin, sunt satul de prosti!

   Reply
   1. 7.1.1

    Anonim

    Ce urât vorbești, așa de rău te-a supărat G.S.?

    Reply
    1. 7.1.1.1

     CVititor

     Adevărul este ca 2 maxim 3 cititori au mai rămas din grupul „gălbejiților”. Se poate observa foarte ușor după succesiunea comentariilor, modul de adresare si mai ales aceasta obișnuința la care ei sunt neîntrecuți, aceea de „a baga bățul prin gard”

     Ceva îmi spune ca rubrica aceasta este pe cale de a fi înlocuită cu altceva, nu știu, cu alte teme de dezbătut, cu alt format,
     habar n-am, dar simt ca urmează o schimbare.

     Reply
     1. 7.1.1.1.1

      anonim

      Nu pleaca catelusul de la macelarie…

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .