Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
luni, 5 decembrie 2022
Anul XXVIII Nr. 8403-Luni, 5 decembrie 2022
Header Banner
Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto şi/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către curier.ro doar în limita a 150 de semne, cu citarea sursei. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii menţionaţi aici. Trimite-ne știrea ta! Rubrică - redactori Curierul Zilei OFERTĂ On-Line OFERTĂ Ziar-Tipar
Loto04-12-2022Loto 6/49: 36 27 23 14 38 43 Noroc: 5 7 0 3 5 0 1 Loto 5/40: 32 4 10 35 27 25 Super Noroc: 4 6 4 2 1 6 Joker: 8 19 41 17 18 +8 Plus Noroc: 2 3 8 6 5 2

Articole »»» »»» »»»

17 Comentarii:

 1. 1

  Anonim

  Domnule Smeoreanu,
  Asa cum si dumneavoastra insinuati, faptul ca nu ati scris despre „vizita” lui Elon Musk este o mare realizare gazetareasca. Foarte mare!
  As merge mai departe si as incepe demersuri catre Uniunea Scriitorilor pentru ca, nu-i asa, o asemenea realizare fara egal trebuie rasplatita cu un premiu pe masura.
  Stiu ca suna ciudat, sa primesti un premiu pentru ca nu ai scris, dar poate asta este sansa dumneavoastra. Pentru ca, fie vorba intre noi, cu editorialele nu aveti nici o sansa!

  Reply
  1. 1.1

   Anonim*

   ….nicio…muceo! Că tot vă dați voi deștepți și-i corectați pe alții. Te vrei ironic dar…miștocăreală ieftină!

   Reply
   1. 1.1.1

    Anonim

    Dacă am acceptat „motococleta” lui Smeoreanu, nu ne deranjează nici asta. Interesantă ideea! Nu a ta, că nu este cazul, ci a primului comentator!

    Reply
    1. 1.1.1.1

     ilie

     adica tot a ta

     Reply
   2. 1.1.2

    anonim5

    Și având multă experiență poți să faci greșeli în fiecare articol scris.
    Foreign Polity în loc de Foreign Policy, „toate catedrele se relații internaționale” – numai în primul paragraf al acestui articol.
    Anii mulți de presă își spun cuvântul…

    Reply
  2. 1.2

   Anonim

   Cu un asemenea criteriu de a marca o „realizare” (adica „nu am scris despre cutare lucru”) si-ar putea deja ridica statuie, fiindca de peste 8 luni nu scrie decat despre razboiul din Ucraina si despre ce prosti si nedrepti sunt occidentalii, ocazional ii mai trage o linguseala lui Gentea, plus sutele de laude la adresa propriei persoane. Aaaa, stai, ca mai are si vreo cateva mistocareli la adresa liberalilor! In rest… Un mare repertoriu de „ziarist”, ce sa zic…

   Reply
   1. 1.2.1

    ilie

    esti bolnav…atata ura in tine, o sa’ti pocnesca ceva, ai grija

    Reply
    1. 1.2.1.1

     Anonim

     Confunzi ura cu scarba.

     Reply
     1. 1.2.1.1.1

      Anonim*

      Atunci când te uiți în oglindă?

 2. 2

  anonim

  Au fost greșeli și prin titlul articolelor. Parcă de curând…

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Vă mulțumim, domnule Smeoreanu, pentru răspunsul „pe larg” și „negreșit” pe care l-ați prezentat. Sunteți un om de cuvânt, un profesionist, pentru că, nu-i așa, cei care promit și nu fac sunt oameni de nimic!

  Reply
  1. 3.1

   Boni

   Oamenii de nimic nu pot primi răspunsuri pentru că nu le înțeleg sau nu vor să le înțeleagă, sunt ecranați.. Ei au doar întrebări, proaste, ilogice și tendențioase (uneori însă sunt de acord cu ele). Le este drag să se audă vorbind. Deși, vai și amar!

   Reply
   1. 3.1.1

    Anonim

    Mda, iluminatii nu vorbesc cu oricine… In afara de tine, de wctitorul cu spume la gura si de Smeoreanu sub numele de „anonim” nu ii injura si-i face prosti nimeni pe comentatori pe aici, esti prea lingau ca sa poti observa asta… Mai penibil decat un autor de text care isi injura la fiecare comentariu negativ, sub anonimat, comentatorii (indiferent ce ar spune aceia) nu exista nimic. (Uite cat de prost poti sa te declari singur, spunand ca esti de acord cu intrebarile proaste, ilogice si tendentioase!)

    Reply
    1. 3.1.1.1

     Anonim*

     Voi nu sunteți comentatori ci niște frustrați, bolnavi de ură. Dacă vă uitați în oglindă, o luați la fugă.
     Are dreptate ilie, o să vă pocnească ceva, potoliți-vă!
     Mincinosule! Ziaristul își asumă zicerile, nu vă înjură sub anonimat. Tu postezi multiplu pentru a se crede că sunteți mai mulți. Ești singur, hombre! Și demn de milă.

     Reply
    2. 3.1.1.2

     Boni

     Nu vezi că tu înjuri, domnule? Ești chiar ilogic.
     Nimănui nu-i strică însă un control de specialitate, singuraticule, neînțelesule…

     Reply
  2. 3.2

   ilie

   daca taceai, erai filozof, asa, dind cu batul prin gard, impins de azazel, o sa dai de domnu dracu

   Reply
 4. 4

  Boni

  ,,One-man show”-ul s-a fleșcăit de tot, a pierdut lupta cu noi. Să fie primit!

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Curier TV De luni până vineri, Marilena Baraţă, în direct de la 21:00 - 00:00 şi INFO CURIER de la 14:00 - 17:00
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .