Timpi de preparare:
• Timp de preparare: 30 min
• Gata în: 30 min
Ingrediente:
Pentru umplutură
• 150 gr. cremă de brânză
• 8 roşii foarte mici
• 8 felii şuncă presată
Pentru aluat
• apă
• sare
• 20 gr. drojdie
• 200 gr. făină
• 6 linguri ulei
• 2-3 linguri lapte
Mod de preparare:
Pentru aluat se amestecă toate ingredientele până se formează coca de pâine. Se lasă să crească şi, după aceea, se înfăşoară pe spirale în fâşii foarte subţiri. Se pun la copt într-o tavă, aproximativ 20 de minute.
Separat, pe feliile de şuncă se întinde crema de brânză uniform, se pune roşia şi se rulează.
După ce s-au copt fâşiile de pâine, se scot din cuptor şi se lasă puţin să se răcească. În interiorul acestora se pun apoi rulourile de şuncă unse cu crema de brânză şi roşia în interior.
Se servesc calde la aperitiv, ornate după preferinţe.
ZIARUL CURIERUL ZILEI ESTE INTERESAT DE OPINIILE ŞI SUGESTIILE DUMNEAVOASTRĂ, LEGATE DE CONŢINUTUL CURIER.RO.
De asemenea, aducem în atenţia tuturor CLIENȚILOR noștri ACTUALI și VIITORI, noua adresă de E-MAIL a redacţiei: anuntcurierulzilei@gmail.com Trimite
CONTACTAŢI-NE LA TELEFOANELE: 0248/215740; 0248/215726; 0348/401525