Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
miercuri, 30 noiembrie 2022
Anul XXVIII Nr. 8402-Vineri, 25 noiembrie 2022
Header Banner
Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto şi/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către curier.ro doar în limita a 150 de semne, cu citarea sursei. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii menţionaţi aici. OFERTĂ Publicitate On-Line OFERTĂ Publicitate Ziar

Articole »»» »»» »»»

4 Comentarii:

 1. 1

  Radu2

  Așa e maestre,uniformă și obielele lui Ciucă nu prea se potriveau cu subiectul( din păcate pentru el e de la alt partid nu peeeseeedeee!) . O fi intrând și indiferenta/ignorarea (subiectelor Ziariștilor sau a Ziariștilor direct )in enumerarea “ ustensilelor” diavolului altfel destul de cuprinzătoare, ca e o tăcere asurzitoare de comentarii la toate articolele și editorialele! Și “slava Domnului !” subiectele sunt o varza, de la psihanaliza la ortodoxia panslavista trecând prin ordonanța 14 și Dragnea !
  Dumnezeu sa-l odihneasca pe decedat!
  Respectiva universitate , focar de cultura , a dat nu-știu câți laureați ai premiului Nobel , Herder etc! O grămada de absolvenți cu doctorate și alte rate, cu care ne mândrim, iluștrii necunoscuți ,parașutați apoi pe baza studiilor/diplomelor in diferite funcții unde absolut nici unul nu a realizat ceva notabil, poate doar pentru persoana proprie sau familie !A adus o buna contribuție la degradarea învățământului in țara asta, deprofesionalizarea și distrugerea mediului academic, dezvoltarea amatorismului și mărirea numărului de diplome și îmbunătățirea statisticilor !

  Reply
 2. 2

  Radu2

  Am uitat, l-au avut și pe Dl.Pendiuc profesor!

  Reply
  1. 2.1

   radulescu remus

   Cinic si jalnic in același timp comentariul tau neisprăvitule ce ti-ai ales un pseudonim pe care nu meriți nici sa-l citești, cu atât mai mult sa ti-l atribui. Ești capabil sa întinezi pana si memoria decedaților !
   Mars in vagonul 3 ( cat nota pe care ai avut-o la amarata aia de școala care te-a învățat sa scrii), ai loc rezervat la geam, ca mirosi pestilential !

   Reply
   1. 2.1.1

    Radu2

    Ramulescu excremus, vezi ca de al tine pute, miroase-te , sau roagă pe cineva cu spirit de aventura și curaj !

    Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Curier TV »»» De luni până vineri, Marilena Baraţă, în direct de la ora 21:00 - 00:00 şi INFO CURIER de la ora 14:00 - 17:00
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .