Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
miercuri, 30 noiembrie 2022
Anul XXVIII Nr. 8402-Vineri, 25 noiembrie 2022
Header Banner
Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto şi/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către curier.ro doar în limita a 150 de semne, cu citarea sursei. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii menţionaţi aici. OFERTĂ Publicitate On-Line OFERTĂ Publicitate Ziar

Articole »»» »»» »»»

10 Comentarii:

 1. 1

  Anonim

  Maestro, uite un exemplu elocvent despre „presa” pe care o faci:

  https://curier.ro/2022/08/11/bietul-criminal-de-la-bascov/

  http://www.criterii.ro/index.php/en/national/38138-criminalul-de-la-bascov-este-nevinovat-si-sustin-asta-chiar-daca-ma-injura-toti

  https://curier.ro/2022/11/17/criminalul-de-la-bascov-a-avut-discernamant/

  Nu in urma cu mult timp te laudai ca timpul iti da dreptate in ceea ce scrii. De fapt timpul scoate mereu la suprafata erorile, minciunile, exagerarile si mai ales cat te umfli in pene degeaba.

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Foarte corect punctul dumneavoastra de vedere, ma intreb insa, bietul ziarist mai are discernamant?

   Reply
 2. 2

  Anonim

  Domnule ziarist, este jenant și descalificant să vă dați mare specialist în problema razboiului și să nu știți că regiunea se numește Donbas, în nici un caz Dombas. Rușine!

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Cand scrieti „Cartea va avea trei moto” va referiti, probabil la motociclete sau, ca sa va citez, la motococlete. Sper ca nu v-ati referit la „motto-uri” pentrui ca, daca e asa, rad si curcile de dumneavoastra, domnule ziarist. Ca sa nu mai zic de colegii de breasla!

  Reply
  1. 3.1

   Anonim

   Scuze pentru virgula lipsa!

   Reply
 4. 4

  Boni

  Gura lumii, slobodă…dar parcă prea multă răutate.
  În principiu, eu apreciez acest articol plin de adevăruri deranjante pentru unii.
  În plus, îmi place foarte mult titlul ,,Presa ca o viață”. Presupun ca este o parafrază a romanului autobiografic al Marelui Moromete, cel mai iubit (și mai valoros) dintre romancierii români: ,,Viața ca o pradă” (cumva ar putea completa titlul viitoarei dvs. cărți).

  Reply
  1. 4.1

   anonim

   Cred că gura lumii trebuie să fie slobodă/liberă într-o societate care se dorește democratică; totuși eu nu observ răutatea, iar dv. nu remarcați argumentele comentatorului de la pct. 1 (deschideți link-urile menționate), care arată cu obiectivitate afirmațiile eronate ale domnului Smeoreanu, care aducea la momentul respectiv, pe lângă argumentele de ziarist cu experiență, și pe cele ale unei expertize de pshiholog clinician – profesie pe care nu a practicat-o măcar o zi. Deși psiholog, nu este același lucru cu medic psihiatru… După cum au dovedit psihiatrii desemnați, autorul crimei multiple de la Bascov avea discernământ, nu cum afirma și „punea pariu” dl. Smeoreanu.
   De asemenea, cu părere de rău (pentru că adevărul este atins atât de rar), eu nu observ „adevăruri deranjante pentru unii” în acest articol, în afară de dorința dv. de a-l ajuta pe ziarist să îmbunătățească titlul unei posibile cărți în care autorul vrea să publice articole și comentarii selectate (ca o „momeală” pentru comentatorii jigniți de curând). Dar cum să crezi în articole care prezic lucruri care nu se întâmplă în realitate, cum este cazul „nebunului de la Bascov”? Să ne așteptăm să se întâmple în cazul „cuentelor” (cuantelor) sau „blombelor” (bombelor) d-lui Smeoreanu? Să fie ziaristul mai pregătit în ale războiului decât în psihologie pe care măcar a studiat-o în facultate acum aproape cinci decenii?

   Reply
 5. 5

  Pontifaunir

  Tot ce-ai scris, Badie … suta la suta-i adevarat ! Tot adevar grait-a, cu luni in urma si Papa de la Roma / cu latratu’ la poarta lu’ Mosk ; dara … subit a ologit si’n scaun cu rotile s-a trezit. Fix, cam in aceeasi perioada si ‘mneatale ai devenit „Badie”; adeca … mult prea-copt in timp scurt .

  Reply
 6. 6

  Anonim

  Când cititorii vin cu argumente și dovezi de netăgătuit, alegi să taci.Adica fix ce nu trebuie să faca un ziarist care se respectă. Dacă găseai unul care să te gratuleze, săreai imediat cu complimentele!
  Ce-ai ajuns, Smeorene! Dovadă că de la 5.000-6.000 de cititori, acum de-abia mai aduni 200. Asta nu-ti spune nimic?
  PS Mai gândește-te dacă se merită să publici cartea, ai bani de aruncat?

  Reply
  1. 6.1

   Boni

   Asta cu ,,se merită” a cam dat peste cap răutatea comentariului!

   Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Curier TV »»» De luni până vineri, Marilena Baraţă, în direct de la ora 21:00 - 00:00 şi INFO CURIER de la ora 14:00 - 17:00
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .