Furnizorii de cannabis ai tinerilor au ajuns în arest!

0

După aproximativ două săptămâni de căutări, poliţiştii BCCO Piteşti au închis cercul într-un dosar de trafic de droguri în care au avut loc percheziţii la începutul lunii noiembrie. Trei dintre principalii suspecţi se află în arest preventiv de două săptămâni în timp ce al treilea se ascundea. Miercuri, a fost prins cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Poliţiei Câmpulung şi s-a alăturat complicilor lui în arest. Aceştia erau furnizorii consumatorilor de droguri din Câmpulung.  
Începând cu vara acestui an, suspecţii au comercializat cannabis şi NPS (n.r. produse psihoactive noi) pe raza municipiului Câmpulung,
Le foloseau atât pentru consum propriu, dar vindeau şi către elevi de liceu. Pe 2 noiembrie, ofiţerii BCCO Piteşti sub coordonarea procurorilor DIICOT au fost făcut 7 percheziţii la Câmpulung şi în localităţi limitrofe. Au fost prinşi doar patru dintre suspecţi. Unii dintre ei au mai fost cercetaţi pentru acelaşi gen de fapte fiind trimişi în judecată sau se află în diverse stadii procesuale.
Daniel Petruţ M. 26 ani, Ioan Şerban S. de 19 ani şi Ioana Gabriela D. 18 ani au fost ridicaţi pe 2 noiembrie şi duşi la audieri. Primii doi au primit, a doua zi, mandate de arestare preventivă în timp de tânăra a fost plasată sub control judiciar. Al patrulea suspect, Petruţ Viorel M., de 22 de ani, Câmpulung era plasat în arest la domiciliu într-un alt dosar de trafic de droguri.
La data percheziţiilor nu a fost găsit acasă, aşa cum ar fi trebuit, fiind dat în urmărire. A fost prins şi a ajuns în arest preventiv. Are o condamnare, dată de Tribunalul Argeş pe 1 iulie, de 2 ani închisoare cu executare.
Decizia nu este definitivă şi a fost contestată, în prezent fiind pe rolul Curţii de Apel Piteşti.
Oamenii legii l-au căutat vreme de două săptămâni pe Alexandru Ionuţ Ţ, de 33 de ani, din Câmpulung.
În cele din urmă a fost găsit cu ajutorul poliţiştilor de la Câmpulung. Miercuri, în baza unei autorizări emise de Tribunalul Argeş, ofiţerii BCCO s-au dus la locuinţa în care se ascundea şi l-au ridicat. Ieri, tot Tribunalul Argeş a emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.