Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8639-Miercuri, 29 noiembrie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA
Subiectele zilei

Articole »»» »»» »»»

5 Comentarii:

  1. 1

    Boni

    Când FIFA a interzis banderolele pro-LGBT la CM din Qatar, echipa Germaniei s-a fotografiat cu mâinile la gură (semnificativ, nu?).
    Germania progressistă a fost eliminată încă din faza grupelor. Dumnezeu nu doarme! Iată unul dintre semnele că Lumea va (re)intra în normalitate.
    Sper ca și trestiile unduitoare din România să renunțe la poziția ghiocelului.
    Există un proverb semnificativ, mutul f… pământul. O fi, dar la alții. Al nostru, nici de copii n-a fost în stare (mă refer la procreare, nu la intermediere).
    P.S. Un articol care îmi merge la inimă. Felicitări!
    ,,Aceasta este părerea mea”.

    1. 1.1

      Anonim

      Domnule, sa jignesti o familie care, din motive pe care noi nu le putem judeca, nu are copii, arata ca esti o jigodie de om.
      PS Salutari cordiale copiilor lui Iliescu!

      1. 1.1.1

        Ilie

        Hmm…Iliescu a înfiat, deși fără acte. Cine i-a împiedicat pe hoții de case să facă măcar la fel?
        Dar întermedierile…? Să fi oprit unul dintre copii tranzacționați, dacă le era milă și aveau inimă și suflet.
        Cât de mult a fost jignit acest popor de robotul scrâșnitor și de sprijinitorii săi?
        Și atunci, care sunt jigodiile?
        Dacă tăceai philosoph rămâneai!

  2. 2

    Ursu

    Mutu vorbitor de ,,austriacă”, împreună cu toată clasa politică servitoare, au dat cu mucii în fasole și au făcut rahatul praf, sacrificând degeaba legile justiției.
    Cât timp vom (mai) fi slugi?

    1. 2.1

      Anonim

      Corect, suspendarea si demisiile…canalii…

Comments are closed.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
rinabet giriş
venüsbet
rinabet
betticket
rinabet giriş
hilarionbet
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .