Jojo și Toni Grecu în dialog cu elevii piteșteni de liceu

0

Elevii de liceu argeșeni au șansa să dialogheze deschis despre diverse probleme ale lumii cotidiene cu doi actori cunoscuți pe scena din România, Jojo și Toni Grecu. 
Astfel, mâine, la ora 17.00, la Teatrul Alexandru Davila din Pitești, vor debuta conferințele “CONTEZI”, dedicate tinerilor, elevilor de liceu, în mod special. Inițiativă a Asociației Generale a Profesorilor de Limba Franceză Argeș-ASFRAN și Asociația Academia Copiilor Inteligenți- ACI, CONTEZI își propune să intermedieze întâlniri inspiraționale, motivaționale, să devină un cadru de dezbatere, de întrebări și răspunsuri într-o lume în continuă evoluție. Adolescenții și tinerii au nevoie de modele și valori de viață la care să se raporteze, de informații și de o motivație suplimentară pentru propriile alegeri de viață și pentru parcursul profesional personal. Prima ediție are ca temă “Eu, în oglindă”, iar interlocutorii celor peste 300 de tineri vor fi actrița Cătălina Grama, cunoscută sub numele de scenă Jojo, și Toni Grecu, fondator al grupului Divertis.

Susținuți de Colegiul Odobescu

Organizatorii își propun ca edițiile următoare ale conferinței CONTEZI să se desfășoare semestrial și să devină reper de dialog, de interacțiune cu personalități cu experiență profesională remarcabilă. Cele două asociații au convingerea că împărtășirea unor experiențe de succes, dar și de ratări, pe parcursul formării, vor fi exerciții necesare pentru consolidarea încrederii în sine a adolescenților, pentru selectarea valorilor importante în perioada în care se structurează personalitatea. Crearea unui spațiu de dezbatere liber, în care tinerii să-și exprime opiniile și să adreseze întrebări, dar și conștientizarea de către profesori și părinți a nevoii copilului de a fi susținut în procesul de autocunoaștere și dezvoltare personală, în perioada adolescenței, sunt pași esențiali în formarea viitorului adult. Ediția actuală este susținută și de Colegiul Național ”Alexandru Odobescu” din Pitești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.