Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8639-Miercuri, 29 noiembrie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA
Subiectele zilei

Articole »»» »»» »»»

3 Comentarii:

  1. 1

    Jucator

    Dl.Primar cu cine să faceți treabă,cu Nea Gabi Alexe perversul care in liga2 bea cu noi după meci in sala de forță rămănea acolo cu Barbu și Grecu se învățau apoi ne dădea in primire.

    Reply
  2. 2

    Stroe

    Domnilor este o boală mai veche in fotbalul românesc ca după înfrângeri antrenorii și jucătorii sunt de vină dar nimeni din conducere sau cei care sunt în anturajul echipei poarta vina : aici ma refer la modul de a se comporta cu jucătorii,atmosfera pe care o creează relația cu startul tehnic etc.Rog respectați.

    Reply
  3. 3

    pitesti

    Gentea da 6milioane de euro unei grupari de crima organizate numita Fc Arges.Asta nu este echipa de fotbal este echipa de boschetari adusi aici sa-si bata joc.Croitotu cretin fara carte il baga pe fomistul Alceus din Haiti care paseaza la fix pentru sutul de gol al Mioveniului.Daca va uitati atent la jocul acestui pseudofotbalist pierde 99 din mingi .Isfan un ratat ,indolent tinut in echipa de Gentea .Schimbari la misto facute de Schumacher alt nenorocit care nu are ce cauta la Fc Arges.Vladoiu si Stanciu parazitii de serviciu .Greab probleme psihice grave si nici nu vede bine.Toate mingile degajate la adversar.Apropo Gentea a marit preturile aberant la apa canal si termoficare asta este singura lui realizare .Hotie pe fata in cardedenie cu asa zisii consilieri locali mafioti la vedere.

    Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
rinabet giriş
venüsbet
rinabet
betticket
rinabet giriş
hilarionbet
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .