După ce s-au certat, i-a dat foc la maşină!

0

În ziua Sfântului Ion, un câmpulungean a vrut să se răzbune pe cel pe care îl bănuia că ar avea o legătură cu soţia lui. S-a dus în cartierul Vişoi şi i-a distrus cele două maşini, un Logan şi un Duster, duppă ce s-au certat. La una a pus foc iar la cealaltă a spart toate geamurile. 
Incidentul a avut loc sâmbătă după-amiază. Eduard V., de 42 de ani, din Câmpulung avea o bănuială cum că soţia l-ar înşela. Acesta a vrut să se răzbune pe presupusul amant şi s-a dus la el ca să aibă o discuţie „ bărbătească”. „Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că la un autoturism era în desfășurare un incendiu. De asemenea, la scurt timp după producerea incendiului, un alt autovehicul, având același proprietar, a suferit avarii, fiindu-i sparte două geamuri și o oglindă retrovizoare, iar proprietarul a fost amenințat cu acte de violență de către un bărbat. Polițiștii de ordine publică și polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au depistat un bărbat de 42 de ani, din Câmpulung, bănuit de comiterea faptelor, care a fost condus la sediul poliției pentru cercetări și luarea măsurilor legale care se impun” a anunţat IPJ Argepş despre incident.

Plasat în arest la domiciliu

În noaptea de sâmbătă spre duminică, după audieri, Eduard V. a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță sub acuzaţiile de amenințare și distrugere. Ieri, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung au cerut Judecătoriei Câmpulung arestarea preventivă a inculpatului. Ieri, magistraţii au hotărât altceva. „…respinge ca neîntemeiată propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung în dosarul de urmărire penală nr. 39/P/2023. Ia faţă de inculpatul V.E.R măsura preventivă a arestului la domiciliu, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 08.01.2023 şi până la data de 06.02.2023, inclusiv. (…) impune inculpatului V.E.R., obligaţia de a nu părăsi imobilul în care locuieşte efectiv (şi anume cel din …), fără permisiunea organului judiciar ce a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza,” se precizează în minuta şedinţei de judecată. De asemena, are interdicţia de a lua legătura în vreun fel cu proprietarul maşinilor distruse. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.