Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
sâmbătă, 2 decembrie 2023
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8639-Miercuri, 29 noiembrie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

4 Comentarii:

 1. 1

  Rdanai

  Seful Serviciului Urbanism s-a pensionat, iar intrebarea este cum mai lucreaza daca este pensionat? Nu se mai satura unii de bani.

  Reply
 2. 2

  Radu2

  Așa i-și fac treaba, pentru asta sunt plătiți cu salarii și pensii nesimțite ! Niște șarlatani și escroci ! Nici măcar nu s-au dus la fata locului sa numere etajele și sa facă doua trei măsurători cu ruleta, in schimb cred ca au șpăgi și in tencuiala din așa zis serviciu urbanism ! Și ce tarla de diriginți de șantier,inspectori experți etc, ți se face sila totala de așa administrație, semnături și ștampilei una peste alta, pentru nimic……Ăștia fac ceva pe toate legile , pentru ei cetățenii normali sunt niște chestii care trebui jumulite de câți mai mulți bani , purtați pe drumuri aiurea și care trebui sa se caciuleasca .Atât! Intre timp. primul locatar al orașului vinde un mijlocaș ofensiv și se gândește sa cumpere doi defensivi sau poate unul la echipa de fotbal !

  Reply
 3. 3

  mishu

  „Așa i-și fac treaba”
  Mai treci „tălică ” prin clasele primare câțiva ani si după ce înveți sa scrii corect românește, postează comentarii.

  Reply
  1. 3.1

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .