Misiune ușoară cu ultima clasată

0

Volei

FC Argeș Volei are șansa de a obține o nouă victorie în Divizia A1 de volei feminin. Formația pregătită de Bogdan Paul va întâlni mâine, de la ora 20.00, la Pitești, pe CS U NTT DATA Cluj, singura echipă ce nu a obţinut nicio victorie în actualul sezon competiţional. Piteștencele sunt favorite certe în această dispută, însă vor trebui să confirme acest statut și pe teren.

Baschet
La o victorie de play-off
Baschetbaliștii de la FC Argeș Basketball își pot asigura și matematic calificarea în play-off-ul Ligii Naționale de Baschet Masculin. Echipa pregătită de Milan Mitrovic trebuie să învingă pe CSM Miercurea Ciuc, sâmbătă, de la ora 17.00, la Pitești. Înaintea acestui duel, alb-violeții ocupă locul 4, cu 23 de puncte, obținute în 15 etape, iar Miercurea Ciuc se situează pe poziția a 8-a a Conferinței A, cu 17 puncte, adunate tot în 15 jocuri.

Automobilism
Un francez, victorios în prima cursă a sezonului
Romania Historic Winter Rally, competiție care a dat startul sezonului 2023 în motorsport, la Comandău (Covasna), a fost adjudecată de echipajul Paul Chabloz / Philippe Escobar, din Franța, la bordul unui BMW 325 iX E30. Așadar, întrecerea de la Covasna continuă să-și schimbe câștigătorii de la an la an. Înaintea lui Paul Chabloz a fost Gregory de Mevius (2022), apoi fiul acestuia Ghislain de Mevieus (2021), Charles Munster (2020), Eric Royere (2019), Laurent Battut (2018) și Patrick Ferrier (2017). M.D.