Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
vineri, 31 martie 2023
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8478-Vineri, 31 martie 2023
BREAKING NEWS

S-au ferit să vorbească la telefon cu presa Pragul hoției votat de senatorii PSD și PNL

Trimite-ne știrea ta! Rubrică - redactori Curierul Zilei OFERTĂ On-Line OFERTĂ Ziar-Tipar Publicitate PDF - Martie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Anunţuri on-line■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

11 Comentarii:

 1. 1

  Anonim

  Domnule ziarist, Vasile Dancu nu este cel pe care l-a urecheat chiar seful sau de partid cand si-a permis sa-si dea cu parerea, ministru fiind, in contradictie cu politica statului in acea chestiune? Nu tot el ne prezenta niste sondaje preelectorale, invalidate de alegeri, doar pentru a gadila orgoliul unui anumit partid? Asa ca as fi mai circumspect, nu l-as mai cita atat de des, istoria ne spune ca nu poate fi un bun exemplu.
  In privinta idiotilor pe care ii tot invocati, v-as pune o intrebare: atunci cand, pe toate canalele posibile, ne indemnati sa o votam pe doamna Dancila, nu ne voiati pe toti idioti?

  Reply
  1. 1.1

   Gheorghe Smeoreanu

   Da, mi-am dorit să o votați pe dna Dăncilă, era mai bună ca președinte decât Iohannis, măcar că mai slugă decât acesta nu poate fi nimeni. Stimă.

   Reply
   1. 1.1.1

    Anonim

    Sa sustineti, si acum, ca o marioneta si o agramata ar fi fost un presedinte mai bun, arata ca sunteti penibil. Iar despre slugarnicia dumneavoastra nici nu mai are rost sa comentam, va dovediti, a nu stiu cata oara, si ipocrizia…
    Sunteti o mare dezamagire, domnule Smeoreanu!

    Reply
    1. 1.1.1.1

     Radu2

     Era o poveste cu niște lăutari pe care un oarecare ii întreabă dacă ei cânta după note? Au răspuns , nu, după bancnote !
     Plus ca nu miros, sau oricum pierd repede mirosul sursei gen: Dăncila, Nicolescu,Pendiuc,Drăghici , Ionica, Gentea in general orice potentat al zilei, dar care are in vârful pixului tot felul de avantaje materiale.Și nu ,serviciile nu se întorc !

     Reply
     1. 1.1.1.1.1

      Anonim

      N-ați găsit decât pușcăriași să-i dați ca exemplu? Se supără Smeoreanu și pe dumneavoastră!
      Și nu numai el…

 2. 2

  Boni

  Cuconița din Moldova gândește cu alte părți ale corpului.
  Sau ca în basme:
  ,,De te-a învățat cineva, rău ți-a priit, iară de-ai făcut-o din capul tău, rău cap ai avut”. (Povestea porcului – Ion Creangă).

  Reply
 3. 3

  ennya

  Domnule ziarist ,

  Citesc articolul dvs : Inca un fake news cu privire la situatia de la manastirea Frasinei , pe criterii.ro si as vrea sa va raspund , dar nu aveti rubrica de comentarii acolo. .

  Am indraznit sa va scriu aici, pentru ca articolul respectiv a plecat de la un comentariu al meu la un art. dvs din 09.02.23 ( curier.ro)

  Nu voi abuza de acest spatiu , ma voi retrage daca problema asta va irita , dar credeti ma doare cumplit cand citesc fake news si eu stiu bine ca nu este vorba de asa ceva. Poate fi un carlig pentru audienta si atat .

  Ce este un fake news ? o stire falsa sau poate o stire cu un sambure de adevar ce este pus in umbra, iar in lumina apare falsul . In cazul articolulul respectiv este adevarat ca fostul staret a cerut sa fie mutat la alta manastire . Viata devenise insuportabila la Frasinei :
  – descinderi ale mitropolitului care se lasau cu tot felul de acuze si sanctiuni ,
  – despartit de credinciosii carora le era duhovnic,
  – despartit de ucenicul sau care ii era si sprijin,
  – i se cerea sa mearga la Manastirea Bistrita doua zile pe luna( avea program pana la sfarsitul anului , este pe internet) , ori drumul Frasinei- Costesti Bistrita pentru un om la varsta sa (aproape nouazeci ani ) e teribil de greu de suportat.
  – obstea manastirii a fost decimata,
  – lacatul pe manastirea Frasinei vale a fost pus ,
  – liturghia a fost oprita pe vecie intr-o biserica in care dumnealui s-a rugat , a slujit.
  – a fost obligat sa-si puna semnatura pe un document , desi constiinta nu ii permitea si probabil il mustra
  – a fost santajat de faptul ca mitropolitul a fost cel care l-a facut preot staret
  -a fost determinat sa se retraga din functie , pe motiv de varsta ,ori asa ceva nu se face !
  Cand aproape toata viata ti-ai petrecut-o in chilia de la Frasinei , cum sa-ti doresti sa pleci ? O faci de nevoie , probabil nici sa se roage nu mai putea dupa toate acele mizerii care s-au intamplat . O faci ca sa te salvezi , un om la varsta dumnealui nu mai poate lupta cu hienele si sacalii . Ar lupta cu leii , dar nu cu hienele .

  In concluzie : a fost alungat si direct si indirect, prin toate mijloacele ! Daca ar fi ramas , prigoana ar fi continuat . A ales pacea inimii , in loc de razboi cu un superior !

  Un om al bisericii care mai scrie pe net si a citit acel document -blestem ce s-a pus pe poarta manastirii Frasinei a scris un articol ( pe ortodoxinfo,ro) care a inceput cu o propozitie ce pare acum sa aiba sens : in acea zi de ianurie 2023 cerul si pamantul s-au cutremurat !

  Au urmat saptamani de cutremur in sufletele oamenilor , de furie si deznadejde . In ianuarie au cazut ploi ce au surpat drumul proaspat renovat. S- a rupt pomul fructifer ce purta numele sfantului Calinic .

  Si acum se cutremura toata Oltenia !
  Frasineiul era inima ce batea pentru ortodoxie si a fost ales pentru sacrificiu. Inaintea Frasineiului , spun gurile prin targ , mitropolitul si-a facut „incalzirea” la manastirea Tismana . Despre acest mitropolit se spun lucruri teribile , e suficient sa se rasfoiasca ziarele din Oltenia care au scris despre actiunile lui . Nu este chiar asa cum spun cei nedusi pe la biserica, dar dornici de slugarnicie pe langa o fata bisericeasca , membru al academiei . Doamne iarta-ma , pentru ca nu ma pot abtine sa spun raspicat acest lucru.

  Toate cele scrise mai sus sunt niste coincidente pentru unii , pentru altii sunt clar semne ale maniei lui Dumnezeu pentru nasabuita actiune a unui mitropolit ce se vrea in razboi cu credinciosii lui . Acest mitropolit trebuie sa dea inapoi , lucrurile trebuie sa revina la situatia de dinainte de noiembrie 2022 .

  Un indiciu clar pentru noi ca lucrurile nu sunt cum trebuie e atitudinea rezervata a Patriarhului , nu se pronunta, desi a primit petitii pe acest subiect . Inca sta si cugeta , in timp ce in Oltenia este cutremur si la propriu si in sufletele credinciosilor !

  Reply
 4. 4

  ennya

  Imi cer iertare daca ca am abuzat de acest spatiu si ma voi opri aici , e o vorba populara care spune : fiecare cu ce-l doare !

  dar voi parafraza titlul articolului dvs . : daca biserica ne va face sa gandim toti la fel, atunci credinta va fi vorba goala !

  Reply
  1. 4.1

   Gheorghe Smeoreanu

   Da, dogma a apărut pentru a gândi toți la fel. Voi reveni pe criterii.ro asupra textului dvs. Stimă.

   Reply
   1. 4.1.1

    Anonim

    Stimabile, spune-le colegilor de la ziar ca au un virus pe site care incearca sa intre in telefoanele sau calculatoarele oamenilor cand este accesat site-ul. Sa nu va treziti cu vreo plangere pe undeva…

    Reply
    1. 4.1.1.1

     Radu2

     Așa e, e un limbric, a intrat și la mine pe pc! Ia diferite nume: miju, jelbon…. Ignorați-l …

     Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .