Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
joi, 30 noiembrie 2023
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8639-Miercuri, 29 noiembrie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

1 Comentariu:

 1. 1

  Pitesti

  DNA va intra peste interlopul Gentea si gasca mafiota Consiliul Local Pitesti.
  Asa cum fiecare pitestean a vazut si a simtit pe propria piele jaful de la intretinere din aceasta iarna:jaful de la termoficare,jaful de la apa canal.
  Preturile au fost marite din pixul si la propunerea interlopului Gentea .
  Nu exista nici o justificare in afara jafului.Preturile sunt prohibitive.
  Sa prezinte Gentea salariile directorului general de apa canal si a gastii de hoti de acolo cat si salariul directorului general de la termoficare si a gastii de banditi de acolo .
  Preturile ar trebuie sa fie cu cel putin 30% mai mici la apa canal si cu 40% mai mici la termoficare.
  Sa prezinte descompunerea de costuri de la apa canal si termoficare.
  Sa prezinte planul de reducere de costuri.
  Apa canal si-a cumparat masini ,isi dau prime de mii de euro,deplasari,angajari ale pilelor politice..,achizitii la preturi duble.La termoficare este un jaf generaluzat salariatii se plimba prin oras si spun la toata lumea ce viata de bastani au ei .
  Salarii mai mari ca in multinaționale.
  Pitestenii sunt jefuiti de Gentea in complicitate cu consilerii locali.
  Si la FC Arges situatia este grava:6 milioane de euro pentru nimic.Aduc jucatori boschetari pentru comisioane.FC Arges a devenit o ghena de gunoi a mafiei fotbalului.

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .