Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
marți, 21 martie 2023
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8470-Marţi, 21 martie 2023
Trimite-ne știrea ta! Rubrică - redactori Curierul Zilei OFERTĂ On-Line OFERTĂ Ziar-Tipar Publicitate PDF - Martie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Anunţuri on-line■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

2 Comentarii:

 1. 1

  Cristian Stancu

  Aduceti,baaaaa,un antrenor ,cu licenta.Daca e sa picati in liga2,macar sa luptat cu demnitate,până la capăt,nu cum se comporta legiunea de mercenari adusi de Prepelita,Vlădoiu,Croitoru,Stanciu,în frunte cu Gentea.Treziti-va,cât ai sunt sanse,luptati,daca nu pt prostii care vin la meciuri(apropo,eu nu ai vin de 15 ani…ce-s prost sau fraier?),macar pt memoria lui Dobrin.Deocamdata..RUSINE,SA VA FIE..Sper ca azi,deja sa aveti antrenor,sa se puna cu biciul pe alte MIMITO,RIZZI,JAKOLIS,CALCAN,CRETU,GARITA,STRATON,TOFAN,TURDA,etc

  Reply
 2. 2

  Stroe

  Domnule Stancu in Clubul FC Argeș mai există o persoană vinovată de se intampla la echipă anume Alexe care participă la schimbările de jucători,antrenori și chiar la îndepărtarea din Club a fostelor glorii. Ore știe Dl.Gentea ce panarama are la echipă. Ideal este sa intreb ce prostii făcea când era la echipă la Albota.

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .