Dotări noi pentru școlile speciale din Argeș

0

Ieri, consilierii județeni au aprobat în cadrul ședinței extraordinare un proiect de hotărâre pentru dotarea școlilor din învățământul special din județ cu fonduri europene prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Sunt incluse în proiect șase școli, iar valoarea maximă eligibilă a proiectului este de 3 milioane lei.
Șase unități de învățământ din subordinea Consiliului Județean Argeș vor fi dotate cu materiale didactice, echipamente digitale și mobilier pentru sălile de clasă. Prin proiectul propus vor fi dotate cu mobilierul necesar dar și cu echipamente informatice (digitale, IT) 46 săli de clasă și două laboratoare de informatică, vor fi echipate cu materiale didactice 15 cabinete de asistență psihopedagogică și 3 cabinete/săli pentru activități sportive pentru activitățile cu elevii cu cerințe educaționale speciale. Valoarea maximă eligibilă a proiectului este de 2.979.964,68 lei cu TVA, din care valoare eligibilă este de 2.959.556,18 lei cu TVA, iar valoarea neeligibilă este de 20.408,50 lei cu TVA.
Cele șase unități de învățământ care fac obiectul acestui proiect sunt: •
Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Sfânta Marina” Curtea de Argeș; • Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Sfântul Nicolae” Câmpulung; • Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Sfântul Stelian” Costești ; • Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Sfânta Filofteia” Ștefănești ; • Grădinița Specială „Sfânta Elena” Pitești; • Centrul Județean de Resurse Educaționale Argeș (CJRAE). n M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.