Nicola Jevtovic, în echipa etapei 22 din Liga Națională de Baschet!

0

Etapa a 22-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin a adus mai multe prestații foarte bune pentru jucătorii din campionatul României.
Site-ul baschet.ro a analizat prestația jucătorilor din această rundă și a alcătuit echipa etapei. În ierarhia stabilită de cel mai important site de profil și-au făcut loc doar baschetbaliștii care evoluează la formațiile din Top 10. Printre cei mai buni jucători ai acestei runde se regăsește și un jucător de la FC Argeș Basketball. Este vorba de sârbul Nicola Jevtovic, unul dintre cei mai constanți jucători ai echipei din Trivale.
Echipa etapei 22 din LNBM:
Patrick Richard (U-BT Cluj-Napoca)
Româno-americanul lui U-BT a stabilit un record personal de puncte în acest sezon în victoria campioanei țării pe terenul lui CSM Constanța. Richard a avut 19 puncte, 5 pase decisive și 2 intercepții în 24 de minute, totul pentru 25 index la eficiență și +13 la +/-. De la distanță a adunat 4/5, fiind la cea mai bună astfel de performanță în LNBM după mai bine de un an, iar la libere și în cazul încercărilor de două puncte a fost fără greșeală, cu 5/5, respectiv 1/1.
Monyea Pratt (BC CSU Sibiu):Chiar dacă în privința numărului de puncte nu a ieșit în evidență și nu a fost nici măcar în double figures la acest capitol, Pratt s-a remarcat în privința indicelui de eficiență (24). Jucătorul Sibiului a avut 8 puncte, 8 assist-uri și 11 recuperări în victoria contra lui Dinamo. Aruncările de trei puncte i-au intrat perfect (2/2), însă a suferit la două puncte (1/4). De când a revenit la Sibiu, Pratt a fost la al doilea meci în care n-a stat departe de triple-double.
David Vida (CSO Voluntari):Vida a fost liderul lui CSO Voluntari în disputa cu FC Argeș, el totalizând 15 puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive în puțin peste 24 de minute pe parchet și la final a avut un index al eficienței de 22 de unități. Jocul contra piteștenilor a fost al doilea din această stagiune de LNBM în care a încheiat în double figures. Baschetbalistul lui CSO Voluntari a avut o prestație excelentă din acțiune, cu 3/3 atât la două puncte, cât și din spatele arcului de cerc.
Nikola Jevtovic (FC Argeș Pitești):Chiar dacă a pierdut cu Voluntari, Argeșul a dat principalul marcator al partidei în persoana lui Nikola Jevtovic. El a terminat cu 25 de puncte, 9 recuperări, o intercepție și un capac, având 29 index la eficiență. Prestația ofensivă în acest meci a fost cea mai bună din sezonul 2022/2023 în Liga Națională pentru Jevtovic, care a contribuit cu 10/14 din acțiune și 5/5 la libere pentru Pitești. Două puncte i-au lipsit să-și egaleze career-high-ul în campionat.
Alex Olah (Rapid București):MVP-ul rundei a fost aproape să-și egaleze recordul stagional de puncte marcate într-un meci de LNBM, el terminând cu 19 puncte, 8 recuperări, 4 pase decisive, 2 intercepții și un capac în fața Timișoarei. Cifrele acestea i-au adus un index de 29 de unități la eficiență și +19 la +/-. Olah a stat cu 6/8 la două puncte și și-a marcat singura încercare de la distanță, în timp ce la libere a avut 4/5. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.