Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
luni, 2 octombrie 2023
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8597-Luni, 2 octombrie 2023
Trimite-ne știrea ta! Rubrică - redactori Curierul Zilei OFERTĂ On-Line OFERTĂ Ziar-Tipar Publicitate PDF
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

19 Comentarii:

 1. 1

  Anonim

  Aflam, citind editorialul, ca domnului Smeoreanu nu-i plac propagandistii. Poate afla si domnia sa ca nici mie nu-mi plac!

 2. 2

  Nelu

  Crudul mitica n ar fi meritat un articol intreg, era de ajuns o propozitie: n are caracter.

 3. 3

  Anonim

  Câtă ipocrizie, să-l condamni pe altul că e propagandist, când tu ești un monument de slugărnicie!

  1. 3.1

   vinator@de.borfasi.com

   nemernicul смеореану inca liber … si netrimis in fata plutonului … siktir si moarte criminalilor in slujba carora esti… unde mai lingi apoi ?

   1. 3.1.1

    @detector.de.prosti.

    Ai încercat să te dai deștept. Nu ți-a ieșit! Nu mai încerca, crede-mă,n-o să reușești!

 4. 4

  dumitru crudu

  Domnule Smeoreanu,toate acuzatiile dumneavoastra ar fi cazut ca merele putrede din copaci daca mi-ati fi citit cartea. Daca mi-ati fi citit-o, ati fi putut vedea cu ce proza incepe si ce se spune in ea. Daca mi-ati fi citit cartea, nati fi putut sa vedeti ca exista si rusi buni, vorba Mariei Pilchin, in prozele mele. A fi rus bun insa inseamna a fi contra lui Putin. Toti rusii buni de azi, atat cei din prozele mele cat si cei din realitate, sunt contra tiranului cu mainile murdare de sange. Dar, dumneavoastra nu mi-ati citit cartea si ati dat asmutit cainii asupra mea ca sa ma sfasiati. Cititi-mi cartea si dupa aia putem discuta. V-am cunoscut la lansare si mi-ati lasat impresia unui om de treaba. Cronica asta pare scrisa la comanda. La comanda cui? Eu totusi cred ca dumneavoastra sunteti un om de treaba si o sa-mi cititi cartea si o sa-mi dati un telefon ca sa discutam despre ea sau o sa scrieti un alt text. Cu aleasa pretuire, Dumitru Crudu

  1. 4.1

   dumitru crudu

   Domnule Smeoreanu,toate acuzatiile dumneavoastra ar fi cazut ca merele putrede din copaci daca mi-ati fi citit cartea. Daca mi-ati fi citit-o, ati fi putut vedea cu ce proza incepe si ce se spune in ea. Daca mi-ati fi citit cartea, ati fi putut sa vedeti ca exista si rusi buni, vorba Mariei Pilchin, in prozele mele. A fi rus bun insa inseamna a fi contra lui Putin. Toti rusii buni de azi – atat cei din prozele mele, cat si cei din realitate -sunt contra tiranului cu mainile murdare de sange. Dar, dumneavoastra domnule SMEOREANU, nu mi-ati citit cartea si ati asmutit cainii asupra mea ca sa ma sfasiati. Cititi-mi cartea si dupa aia putem discuta. V-am cunoscut la lansare si mi-ati lasat impresia unui om de treaba. Cronica asta pare scrisa la comanda. La comanda cui? Eu totusi cred ca dumneavoastra sunteti un om de treaba si o sa-mi cititi, pana la urma, cartea. Iar dupa aia o sa-mi dati un telefon ca sa discutam despre ea sau o sa scrieti un alt text. Cu aleasa pretuire, Dumitru Crudu

   1. 4.1.1

    Nila

    Dom Crudu, pai de ce-o lansasi dle la Pitesti si nu la dta acolo, in Moldova?
    Astia de la noi ie cam nedusi la biserica.
    La multi nu le place nici Maia, cica e cam nustucum…

    1. 4.1.1.1

     Anonim

     Îți dau eu raspunsul: ca să se mire prostii!
     Acum te-ai lămurit?

    2. 4.1.1.2

     Radu2

     Da ma , noi îl avem pe Manjoala și pa șeful’ lui, revoluționaru’ Marcel , de-al lui Pro(u)st! Aa și pe povestitorul Smeureanu cu vulpiță Pesede , ursu și dezlegare la peste! Avem di tate!

  2. 4.2

   Gheorghe Smeoreanu

   V-am apreciat ca scriitor, dar nu am fost de acord cu atitudinea politică, drept pentru care m-ați ”pârât” ”ziariștilor din Ucraina” și mă acuzați că am scris la comandă. Mergeți sănătos, nu avem ce discuta în aceste condiții. Eu sunt un om liber.

 5. 5

  dumitru crudu

  Șoșoaca v-a comandat textul ăsta?

  1. 5.1

   Nelu

   Nea Mitica, te cobori matale la glume d astea?

 6. 6

  dumitru crudu

  Domnule Smeoreanu, le-am trimis textul dumneavoastra si jurnalistilor din Ucraina, ca sa afle si ei ca nu doar Sosoaca e prietena Ucrainei.

 7. 7

  dumitru crudu

  Domnule Smeoreanu, le-am trimis textul dumneavoastra si jurnalistilor din Ucraina, ca sa afle si ei cine sunt adevaratii prieteni ai Ucrainei.

  1. 7.1

   Nila

   Trebuie trimes si lu Maia americanca

  2. 7.2

   Jan B.

   Mare e grădina…Du-te mă, acasă! Piteștenii ți-au oferit găzduire și tu te porți ca un needucat. Suflet de slugă!

 8. 8

  Boni

  Nu eram convins. Nu suport războiul, indiferent care ar fi motivul începerii lui. Văzând însă cum se alintă ,,crudul” Dumitru, îi dau dreptate dlui Smeoreanu.

 9. 9

  Nila

  Trebuie trimes si lu Maia americanca

Comments are closed.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .