Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
luni, 2 octombrie 2023
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8597-Luni, 2 octombrie 2023
Trimite-ne știrea ta! Rubrică - redactori Curierul Zilei OFERTĂ On-Line OFERTĂ Ziar-Tipar Publicitate PDF
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

16 Comentarii:

 1. 1

  Anonim

  Smeorene, te plangi ca te-au amenintat racketii ucrainieni, urmare a paratului de catre Dumitru Crudu catre jurnalistii ucrainieni. Pai mai inteligentule, comentariul „amenintator” (scris de un argesean get-beget) a aparut INAINTEA comentariului scriitorului moldovean, deci este exclus ca el sa fi fost cauza amenintarilor. Iti este chiar atat de greu sa te prinzi?
  Si da, ma ticalosule, Putin este un criminal, si da, va plati pentru asta! Pentru ca, stii foarte bine, toti criminalii au platit, in cele din urma. N-a scapat nici unul!
  Si sa-ti intre bine la cap, rusii buni sunt aceia care se opun razboiului, asa cum afirma si scriitorul moldovean. E valabil si pentru rusofili!

 2. 2

  Anonim

  Ai încercat azi să îndrepți o măgărie (antepenultimul editorial) și ți-a ieșit o porcărie…Am înțeles ca nu-ți plac liberalii și useriștii dar cu moldovenii de peste Prut ce ai? Te-ai băgat in seamă ca musca și te-ai mânjit de rahat. De parca ar fi prima dată…

 3. 3

  Gheorghe Smeoreanu

  In viață, trebuie să îți asumi opiniile, altminteri ești un laș, iar lașii sunt întotdeauna neiubiți și nefericiți. Numai bine.

 4. 4

  Boni

  ,,Somnul rațiunii naște monștri” dar au și rușii raționamentul lor. Istoria va fi însă hârtia de turnesol care va dezvălui ,,culoarea” și secretele acestui război care n-ar fi trebuit să existe, indiferent de motivație, la fel ca și războaiele (pentru resurse) începute și purtate de campionii democrației (poftim?, cine-a murit?)

  În privința comentariului amenințător, anonimul 1 are dreptate dar, altfel, când un ins spune, nefundamentat, despre cineva că este un ticălos, foarte probabil se autocaracterizează, extinzând atributul, prin contagiune, și asupra anonimului 2.

  Ziaristul poate sta liniștit, colegii ucrainieni sunt băieți isteți, nu se uită în gura oricui.

  1. 4.1

   Anonim

   Hmmm, se pare ca ai observat si tu ca „editorialul” de azi ar fi trebuit sa se numeasca „Am scris cu pantalonii maro la spate”…

  2. 4.2

   Anonim

   Daca anonimul 1 (adica eu) are dreptate, de ce acest „nefundamentat”? Se dovedeste o ticalosie (inducerea cu buna stiinta a unei minciuni doar pentru a poza intr-un martir), se precizeaza autorul, e gresit sa numesti ticalos un individ care savarseste o ticalosie?
   Ai dreptate cu ultima fraza, ucrainienii sunt baieti isteti!

 5. 5

  Anonim

  Logica nu pare a face totusi casa prea buna cu comentariile 1 si 4 (Boni). De unde concluzia ca daca nenea scriitorul moldovean exaltat a comentat dupa ce a aparut asa-zisul comentariu amenintator este fake „amenintarea”? Ce, un smuggler ucrainiot nu putea sa reactioneze decat dupa ce nea scriitorul moldovean isi plaseaza comentariul pe site-ul asta? Poate ca dupa ce moldoveanul plangaret si paracios a facut reclamatia, ucrainiotul „amenintator” a fost mai rapid la tastatura… Nu va mai ambalati ca „editorialistul”, acesta este doar un articol despre cum se baga in seama unul pe altul doi scribi ratati…

  1. 5.1

   Anonim

   Hai să mai încercam o dată: nenea scriitorul argesean a afirmat că amenințarea a venit DUPĂ ce scriitorul pârâcios a publicat comentariul, o minciună care a fost demontată. Acum ai priceput?
   Iar asta cu „mai rapid la tastatură” de unde ai scos-o?

   1. 5.1.1

    Anonim

    Pai nu faci decat sa-mi intaresti ultima fraza prin ceea ce afirmi. Aici nu e vorba daca „editorialistul” are dreptate, ci de logica dincolo de afirmatiile lui sau ale tale. Adica nici tu nu ai dreptate, citeste cu atentie formularile din articol. Perceptiile autorului articolului, ce a fost inainte si ce a fost dupa nu au relevanta, ci, factual, mersul lucrurilor. Pe scurt, ca sa intelegi:

    Pasul 1 – Moldoveanul paracios face reclamatie la scriitorii si jurnalistii ucrainieni, sau chiar la Zelensky, sa zicem la ora 1. (nu mai caut acum pe site, daca vrei, pentru conformitate, fa-o tu cu exactitate)

    Pasul 2 – Vine pe acest site amenintarea aia scrisa partial cu caractere chirilice, sa zicem la ora 2.

    Pasul 3 – Moldoveanul plangaret il anunta pe „editorialist” pe acest site ca l-a reclamat la mama lu’ Zelensky, la ora 3.

    De unde reiese ca pasul 2 nu poate fi anterior pasului 3? Doar fiindca, in superficialitatea lui, „editorialistul” nu s-a mai uitat la ore si a incurcat borcanele? Daca moldoveanul galagios a facut reclamatia la ora 1 si pe urma a mai stat si si-a mai facut curaj cu o vodca, pana la ora 3, pana sa-l anunte pe „editorialist” pe site, in acele doua ore nu putea un rackete, cum ii zici tu, sa reactioneze ?

    Sa ne intelegem, eu nu tin partea vreuneia dintre partile combatante in acest „editorial” ci incerc sa arat ce penibila este polemica partilor. Daca incerci sa ridiculizezi doar o parte te plasezi fara sa vrei intre bufoni. Nu logica afirmatiilor celor doua parti conteaza, ci lipsa lor de logica.

    1. 5.1.1.1

     Boni

     Pentru acuratețea discuției, da, demonstrația dvs. este validă pentru că scriitorul moldovean a spus ,,le-am trimis” nu ,,le voi trimite”.
     Dar și dl Smeoreanu are dreptate, ,,esența articolului stă în altă parte” și e mult mai subtilă, poate vine chiar un sfârșit de lume…

 6. 6

  G. S.

  Discuție inutila. Poate ca dl Crudu a reclamat și abia apoi a amenințat, poate ca acel comentariu e scris de un marțian, nu de către un ziarist ucrainean, însă esență articolului sta în alta parte și anume în punerea artei în folosul propagandei. Seara buna.

  1. 6.1

   Anonim

   Aveti mare dreptate, pacat ca „esenta” asta nu conteaza si cand scrieti „arta” despre PSD si despre Gentea, la dvs. „arta” conteaza doar cand bateti campii conspirativ despre ce se intampla la sute si mii de km distanta de noi. O seara la fel e buna!

 7. 7

  S.

  Eu nu scriu romane politice, confundați planurile din nu știu ce motiv, probabil va frustrez cumva.

  1. 7.1

   Anonim

   :-)))) Mda, inteleg confuzia pe care o fac referitor la „planuri”, propaganda nu e permisa in romane, fie ele chiar „politice”, e permisa insa in editoriale, prin ziare. Mea culpa!

 8. 8

  G.S.

  E de discutat, nu legifereze eu literatura, imi exprim doar unele opinii.

 9. 9

  Nila

  Dom Smeoreanu spune niste adevaruri pe care le stiu multi dar sun lasi, nu au curajul sa recunoasca, se dau bine pe langa vremelnica si falsa putere mondiala, ca da bine…Sictir!

Comments are closed.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .