Victorie categorică

0

Baschet

FC Argeș Basketball și-a continuat seria de invincibilitate în Pitești Arena și după al patrulea meci. Alb-violeții au trecut de CSO Voluntari în etapa a noua din Top 10 cu scorul de 85-62 și ajung astfel la un bilanț de 7-10. Mihai Măciucă a fost omul meciului și a terminat cu 22 de puncte înscrise. Nikola Jevtovic a avut 14 puncte și recuperări. De la CSO Voluntari s-a remarcat Dominic Morris cu 11 puncte și 4 recuperări. Înaintea ultimei etape, FC Argeș ocupă locul 4, cu 24 de puncte.

Volei
Nici o șansă cu campioana!
FC Argeș Volei va evolua în grupa 5-8 a play-off-ului Diviziei A1, după ce a pierdut și al doilea meci din seria cu Volei Alba Blaj. Campioana României s-a impus și în partida de la Pitești, tot cu 3-0 la seturi, după ce câștigase cu același scor și meciul din Ardeal. Piteștencele au revenit în play-off-ul Diviziei A1 la volei feminin după 10 ani, timp în care echipa a evoluat și în liga secundă.

Turneul final al Cupei României, la Pitești
În perioada13-14 mai, în sala polivalentă Pitești Arena este programat turneul final al Cupei României la volei femi-nin, unde vor fi prezente Volei Alba Blaj şi Dinamo Bucureşti. Ultimele două echipe calificate se vor stabili pe 12 aprilie, când are loc returul confruntărilor CSM Târgovişte – Rapid (3-1 în tur) şi CSM Lugoj – FC Argeş (3-0 în tur). Tot la Piteşti Arena naţionala de volei feminin a României va evolua pe 27 mai, ora 17.00 împotriva Slovaciei şi pe 8 iunie, împotriva Cehiei, de la aceeaşi oră, în Golden League, ediţia 2023. România face parte din grupa B a acestei competiţii. M.D.