Timpi de preparare:
Timp de preparare: 10 min
Timp de gătire: 60 min
Gata în: 70 min
Ingrediente:
Aluat
6 ouă mari
100 gr. zahăr
1 kg brânză de vaci
240 ml lapte
100 gr. unt topit
8 linguri de gris sau făină
200 gr. stafide
Mod de preparare:
Se preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius. Se tapetează o formă rotundă cu foaie de copt sau se gresează cu unt.
Se bat ouăle cu zahărul. Se adaugă brânza de vaci și se amestecă bine, împreună cu laptele. Se pune apoi și untul topit, grisul sau făina și se amestecă din nou. Se adaugă stafidele și se mai amestecă puțin. Amestecul de pască se toarnă în formă și se coace timp de aproximativ 60 de minute. Pasca se taie după ce s-a răcit.
ZIARUL CURIERUL ZILEI ESTE INTERESAT DE OPINIILE ŞI SUGESTIILE DUMNEAVOASTRĂ, LEGATE DE CONŢINUTUL CURIER.RO.
De asemenea, aducem în atenţia tuturor CLIENȚILOR noștri ACTUALI și VIITORI, noua adresă de E-MAIL a redacţiei: anuntcurierulzilei@gmail.com Trimite
CONTACTAŢI-NE LA TELEFOANELE: 0248/215740; 0248/215726; 0348/401525