A patra înfrângere

0

CS Mioveni a suferit de Paște a patra înfrângere play-out-ului Superligii, pierzând acasă, cu 2-0 în fața lui Hermanstadt. Galben-verzii sunt la al patrulea insucces, consecutiv și practic au campierdut orice speranță de salvare de la retrogradare, având în vedere și jocul prestat în toată această perioadă. Galben-verzii au primit gol dintr-un penalty, la o intrare neglijentă a lui Scarlatache în careu la Paraschiv, tot atacantul tranformând de la punctul cu var. În repriza secundă același jucător a profitat de o eroare a apărării și a scăpat singur în careu, stabilind scorul final. După acest eșec, Mioveniul a rămas ultima în clasament, cu 11 puncte ajungând la 7 puncte de primul loc de baraj.

Bătuți de 3 ori

Istoria întâlnirilor dintre CS Mioveni și Hermannstadt datează de ceva vreme. Astfel, în acest sezon se poate spune fără doar și poate, că Hermannstadt s-a răzbunat cu cu vârf și îndesat pe CS Mioveni pentru retrogradarea pe care argeșenii i-au aplicat-o acum două sezoane, când s-au impus în barajul de promovare / retrogradare. A fost atunci 0-0 la Mioveni și 2-1 pentru galben-verzi în deplasare. Acum, în postura de nou-promovată, Hermannstadt a învins-o pe CS Mioveni de 3 ori în acest sezon. A fost 3-0 la Mediaș, în prima etapa a campionatului, apoi 0-2 în prima etapă din retur, pentru ca acum partida să se termine tot 0-2 în play-out.

3 meciuri, 3 antrenori

Interesant este că la fiecare meci din cele 3 disputate de CS Mioveni cu Hermannstadt, pe banca argeșenilor a fost de ficare dată altcineva. Astfel, la prima înfrângere, 0-3 la Mediaș antrenor principal a fost Alexandru Pelici. Apoi la a doua înfrângere, 0-2 la Mioveni în prima etapă din retur, pe banca argeșenilor sa aflat Flavius Stoican, iar după acest joc s- reziliat contractul cu acest tehnician. În fine, la acest ultim meci, pe banca Mioveniului s-a aflat Nciolae Dică, neci el nefiind mai norocos. S.M.