Reprezentanții ADR Sud-Muntenia au vizitat Bazinul Olimpic

0

Alături de fondurile europene accesate, bugetul local a fost o sursă prin care municipalitatea a contribuit la renovarea tuturor spațiilor din bazin și aducerea lor la standarde internaționale: un spațiu modern, de care se bucură și sportivii de performanță, și începătorii.
Valoarea totală a proiectului „Modernizare, montare sistem panouri solare și eficientizare energetică a Bazinului Olimpic din Pitești” a fost de 19.206.095,89 lei (cu TVA), din care 13.703.254,54 lei (cu TVA) au fost obținuți prin finanțare nerambursabilă.
Valoarea finală a lucrărilor executate în cadrul proiectului „Reabilitare Bazin Olimpic (etapa a II-a)” a fost de 8.946.340,70 lei (cu TVA), din bugetul local.

Liviu Mușat: ”Ne mândrim cu această reușită”

Directorul general ADR Sud-Muntenia, Liviu Mușat, a vizitat complexul și a apreciat calitatea lucrărilor și a dotărilor:”Sunt încântat de acest proiect! În acest moment, din tot ce cunosc eu, este cel mai performant Bazin Olimpic din Regiunea Sud-Muntenia, iar bucuria este cu atât mai mare cu cât este realizat și cu contribuția Consiliului Local Pitești! Cu siguranță că, la prima vizită pe care reprezentanții Comisiei Europene o vor face în România, bazinul de înot de la Pitești va fi pe lista de proiecte de succes vizitate! Noi, Agenția de Dezvoltare Sud-Muntenia, ne mândrim de reușită!”.

Primarul Gentea: ”Sunt satisfăcut că rezultatul este excepțional”

„Vizita reprezentanților ADR Sud-Muntenia ne onorează, sunt foarte satisfăcut că rezultatul este văzut ca excepțional, ca urmare a unei îmbinări fericite a proiectului realizat cu sprijinul specialiștilor dumnealor și a unuia finanțat de municipalitate! Din 24 aprilie, Bazinul Olimpic Pitești este deschis pentru public. Am avut deja și prima competiție națională – Cupa Simfonia Lalelelor 2023, urmează altele, de care ne vom bucura împreună!” a spus primarul Cristian Gentea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.