Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
luni, 2 octombrie 2023
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8597-Luni, 2 octombrie 2023
Trimite-ne știrea ta! Rubrică - redactori Curierul Zilei OFERTĂ On-Line OFERTĂ Ziar-Tipar Publicitate PDF
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

4 Comentarii:

 1. 1

  lori

  nu patesc nimic, de regula justitia din Arges doarme pe bani frumosi!

  Reply
 2. 2
 3. 3

  Gramatica

  „a tăiat și sustras catalizatorul Logan parcat în Prundu”
  :::)))))))))))))))))))))))))

  Reply
 4. 4

  Pagubit

  La mine in cartier au actionat in jurul zilei de 1 martie si au fost filmati de camera video a unei firme. Nu se fereau deloc!
  Politia mi-a zis peste 2 saptamani ca au indicii despre cine ar fi fost, pentru ca au mai fost filmati de camere video in mai multe cartiere din Pitesti.
  Din pacate proba video nu e suficienta (camerele video nu au rezolutie buna la distanta mare si ei actioneaza pe sub Logan, unde nu pot fi filmati).

  Doar cu probe video judecatorii nu ii pot condamna – de aceea au fost filati de politie si prinsi cu catalizatoare in portbagaj.

  Sa speram ca e de ajuns pentru judecatori cat se dea o pedeapsa cu suspendare (data fiind varsta ‘frageda’ a infractorilor)

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .