Pentru palmares, dar și pentru FC Argeș!

0
  • Superliga, Play-out, Etapa 8: CS Mioveni – UTA, duminică, ora 13:30

CS Mioveni întâlnește duminică, de la 13:30, pe propriul teren pe UTA, una dintre candidatele la retrogradare în acest sezon. Meciul face parte din penultima etapă a Play-out-ului Superligii.
Pentru galben-verzii meciul nu contează decât pentru palmares pentru că echipa argeșeană este deja retrogradată în Liga a doua, fiind pe ultimul loc în clasament, cu doar 11 puncte, fără șanse de a termina mai sus de această poziție, indiferent de rezultatele înregistrate până la final. Mai important însă, meciul este pentru FC Argeș , care se află în luptă directă cu UTA, pentru evitarea retrogradării directe.
Astfel, o remiză arădenii sau chiar o victorie sunt ideale pentru piteșteni… CS Mioveni este încă în căutarea primei victorii, a primelor puncte și chiar a primului gol în play-out, galben-verzii suferind numai înfrângeri în cele 8 partide jucate până acum.
De partea cealaltă, UTA vine la Mioveni după deplasarea de la FC Argeș, acolo unde, luni, a fost egalată, la doi, in extremis, în prelungiri, piteșenii marcând golurile din penaltyuri.
De asemenea, arădenii au un suflu nou, după ce echipa a fost preluată înainte de meciul trecut de Mircea Rednic, în timp ce de pregătirea gazdelor se ocupă fostul secund al lui Dică, George Cotigă și preparatorul fizic, Vlad Țăran. S.M.