Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8639-Miercuri, 29 noiembrie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA
Subiectele zilei

Articole »»» »»» »»»

2 Comentarii:

  1. 1

    Caragiale

    Avem in Pitesti asociatia de proprietari „Răcnetul Carpaților”!
    Pe cand si „Vocea Patriotelui Naționale”?

    Reply
  2. 2

    Clevetici

    Cu vreo 20 de ani in urma primarul cu cele mai multe mandate (inclusiv de arestare) a inchis strada care trecea pe la Biserica Catolica, prin spatele Teatrului Davila si pe la Filarmonica (fostul Cinema Bucuresti).
    Scopul?
    Sa se extinda Piata Primariei pentru a putea gazdui concerte, tarabe si alte chestii de distrat poporul pe banii contribuabililor, adica genul de evenimente anuntate in acest articol.
    Pe atunci edilul cu viziune limitata nu a intuit ca se va construi autostrada de centura a Pitestiului cu punct de descarcare la Podul Viilor, iar traficul rutier din oras se va reorienta pe axa Trivale – Calea Bucuresti – Podul Viilor.
    Azi cei care coboara din Trivale si se duc spre Mioveni sau spre Bucuresti, se ingramadesc fie pe str. Ana Ipatescu (de la Biserica Catolica spre bd. I.C. Bratianu, traseu mai scurt, dar cu Cedeaza trecerea), fie pe str. Maternitatii blocand sensul giratoriu de la spital.
    In plus cei care aleg traseul scurt (Ana Ipatescu – semafor) fac de obicei stanga la semafor si blocheaza banda 1, in paralel cu banda 2 dedicata spre stanga.
    Concluzia:
    Daca Pitestiul ar fi pastrat strada din spatele Teatrului Davila, azi am fi avut pe ea sens unic pe directia Trivale – Calea Bucuresti si altfel ar fi stat treburile la semafor.

    Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
rinabet giriş
venüsbet
rinabet
betticket
rinabet giriş
hilarionbet
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .