Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
miercuri, 27 septembrie 2023
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8595-Joi, 28 septembrie 2023
Trimite-ne știrea ta! Rubrică - redactori Curierul Zilei OFERTĂ On-Line OFERTĂ Ziar-Tipar Publicitate PDF
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA
Subiectele zilei

  Articole »»» »»» »»»

  2 Comentarii:

  1. 1

   Ion

   Profesorii demonstreaza cat sunt de IDIOTI ! Asta trebuia facuta oricand in cursul anului dar nu la sf. de an cand eu am bacul….

   Reply
   1. 1.1

    Stiutor de treburi

    Pai de-aia au ales sfarsitul de an, ca sa-i incurce pe cat mai multi elevi si parinti, sa aiba presa ce scrie ca acum nu mai promoveaza elevii BAC-ul nu din cauza proastei pregatiri, ci din lipsa profesorilor supraveghetori etc.
    Norocul meu de parinte ca nu am copil nici in clasa a VIII-a, nici in a XII-a,
    dar ii compatimesc pe cei care au astfel de situatii.
    Fiica-mea (clasa a VI-a) a venit bucuroasa acasa ca anul asta nu se mai tine evaluarea nationala la clasa a VI-a… acum nu mai am cum sa o pun sa invete ceva mai serios.

    P.S.
    Am un prieten angajat ca personal auxiliar la o scoala (deci nu e profesor).
    Alta belea: a venit liderul de sindicat si la el si la ceilalti auxiliari sa ii puna sa semneze si sa participe la greva, desi cererile principale (sau poate singurele cereri) ale sindicalistilor sunt pentru salariile profesorilor.

    Reply

  Comentează »»» »»» »»»

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
  Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .