Azi, miting de protest în Piața Milea!

0
  • A 8-a zi de grevă generală în învățământ

Profesorii argeșeni ies astăzi în stradă, în a 8-a zi de grevă generală! Astfel, între orele 11:00 și 13:00 în Piața Milea este programat un miting de protest, organizat de Sindicatul Învățământ Preuniversitar Argeșean Muntenia.
Ieri, câteva sute de profesori argeșeni au fost la București, la mitingul organizat în Capitală de sindicaliștii din învățământ, acțiune de protest care a adunat aproape 30 mii de cadre dicatice din toată țară. ”Suntem aproximativ 500 de argeșeni veniți la miting. Trebuie să fim uniți iar vocea noastră să se audă!” ne-a spus în timpul mitingului de ieri, liderul sindicaliștilor argeșeni. Astăzi, însă a venit timpul ca protestul să să mute la Pitești, unde timp de două ore, în Piața Vasile Milea profesorii își vor striga nemulțumirile. Mai multe, aceștia vor veni la 10:30 organizat de la Ispectoratul Școlar, coborând pe B-dul Eroilor și apoi pe Strada Victoriei, până la locul adunării. Iar după cum spunea liderul sindicatului SIPA Muntenia, Adrian Voica, prezența la miting va fi una masivă, fiind așteptați în jur de 3000 de profesori.
Între timp negcierile cu Guvernul privind revendicările salariale din învățământ au stagnat, iar școala nu se va relua cel puțin până pe 5 iunie, avân dîn vedere și că urmează mai multe zile libere, legate de Ziua Copilului și Rusalii (1-5 iunie). S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.