Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
vineri, 29 septembrie 2023
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8596-Vineri, 29 septembrie 2023
Trimite-ne știrea ta! Rubrică - redactori Curierul Zilei OFERTĂ On-Line OFERTĂ Ziar-Tipar Publicitate PDF
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

2 Comentarii:

 1. 1

  Pitesti

  Gentea si gașca au mutat meciul cu militia Dinamo Bucuresti la Mioveni ca sa apere maimutele aduse din jungla africana de furia suporterilor.Au vrut sa le sparga fetele inca de la Bucuresti dupa meciul vandut de Stanciu,impresari(cica unul Joita a adus epavele la Pitesti si cu un portughez Felgeuiras parca )
  Vintila(cretinul asta este bucurestean nu uitati),antifotbalistii mafiei .
  Gentea a praduit banii pitestenilor din taxele,impozitele marite platite,din jaful preturilor de la apa canal,a praduit banii din drepturile tv,banii de la sponsori.
  Bani dati unor maimute din jungla africane imbracate in tricoul lui FC Arges.
  La termoficare alt jaf preturile la gaze sunt scazute dar preturile de jaf aprobate de banda de consilieri locali la propunerea lui Gentea au ramas.

  Reply
 2. 2

  Cris

  Primarul Gentea,face pe suparatul,acum,dar cine făcea poze in primărie,anul trecut cu „vedetele”venite din țări miniere,gen Lupetta?Sa isi asume eeclacestei echipe.Atata vreme cât la conducere a clubului este un gunoier,plus vidanjorul de servciu,plus niste nulități precum Stanciu ,Tunaru, Vintilă,plus gloabele,care își spun jucatori,va fi greu sa reconstruiesti ceva.Plus,sa lase dracului vrajeala cu mutarul meciului la Mioveni,cuca s-a stricat nocturna.Pai era stricată de mult,ca toti de la gașca lui Gentea erați in bezna evului mediu.Va e frica de suporter,fiind ultimul meci,pe acest stadion,va tremura ismenele pe voi,ca va face de râs, din nou,pt a cata oara.Ar trebui DNA,sa ii faca o vizita lui Gentea,ca prea s-a jucat cu banii publici,ar orasul arata ca dupa razboi.

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .