Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
marți, 3 octombrie 2023
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8598-Marţi, 3 octombrie 2023
Trimite-ne știrea ta! Rubrică - redactori Curierul Zilei OFERTĂ On-Line OFERTĂ Ziar-Tipar Publicitate PDF
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

4 Comentarii:

 1. 1

  Cris

  Felicitări,Primarule SENS UNIC si SEMAFOR CU BUTON,ca atata ai facut in oras.In rest esti un paduche ,tu si gașca ta de bețivi și curve din primărie,in frunte cu tarfa lui Puiu,Cristina Munteanu.Esti multumit de FC AR-GENTEA?Nu vii sa mai,faci poze cu”vedetele”?Dav-as muie,tie,lui Foamete,Stanciu,Vlădoiu,Prepelita,Croitoru,Vintilă.Sunteti o Rusine pt oras si JUDEț.DEMISIILE, ESCROCILOR.

  Reply
 2. 2

  Pitesti

  Ati vazut MAFIA in toată splendoarea sa?
  I s-a spus lui Gentea sa-l dea afara pe Stanciu( a fost si pe la Dinamo) nu a vrut.Jegul asta uman a aranjat jucatorii si in primul meci si in al doilea.
  A ingropat FC Arges ca pe celelalte echipe pe unde a fost.Dar pentru Gentea nu a fost un semnal de alarma ca-i facea publicitate la digi.
  Ati vazut mafia Calcan?
  Rosu luat pe fata la mijlocul terenului dupa ce se intorsese in prima repriza cu spatele la golul lor.
  Ati vazut prostia si mafia acestui hoit uman Vintila( bucureștean get beget)?
  Nu l-a schimbat pe Calcan la pauza ,avea galben,nu juca nimic ,gol luat din cauza lui.
  I s-a spus ca Vintila este un nlatist si un idiot nu a vrut sa inteleaga Gentea om de cuvint.
  Ati vazut pe Turda beat pe teren cum cadea de nebun cand vedea un dinamovist cu mingea?
  Aceste meciuri cu Dinamo sunt de DNA.
  Stiu si ratatii astia de le primarie cum au fost aranjate treburile si de cine.Exista probe clare si poze cine cu cine s-a intalnit .
  Gentea un interlop care a spalat 6 milioane de euro cu impresarii Joita si Felgueiras: reteta simpla: iei niste africani ii imbraci in tricourile lui FC Arges si apoi iei bani pentru nimic.
  Evident ca Dinamo nu trebuia sa primeasca licenta.Caz penal.Va castiga FC Arges sigur la TAS.
  . Ati vazut cum Alexe a umplut tribunele de la Mioveni cu dinamovisti?
  Cat de ordinar si de tradator sa fii sa faci asa ceva.Gentea a știut nu a luat nici o masura.
  Trebuie făcută lista cu acesti mercenari ai mafiei,data publicității ca nici un club sa nu-i angajeze.
  Sa vedem ce o sa faca Calcan cine o sa-,l mai ia pe acest hoit uman.

  Reply
 3. 3

  Marius

  Calcane, ce ai făcut? Când echipa marcase golul 4 și era pe val, te-ai găsit tu să faultezi fără rost?
  Dar asta nu ar fi fost o problemă că la fotbal se mai faultează, dar tu, parcă ai căutat intenționat să fi eliminat, că și până la primul galben ai mai faultat de 2-3 ori și tot fără rost și cel puțin un fault din cele 2-3 era tot de galben!
  Mai spui să vină să vorbească străinii? Nu le țin partea, dar Garita a fost mai român ca tine la acest meci, iar tu ai fost străinul! Desigur nu este numai vina ta, dar la acest meci ai contribuit din plin, în sens negativ!

  Reply
 4. 4

  Dobrin

  Bravo căpitanului, bravo echipei, bravo finanțatorilor, bravo sponsorilor! Echipa merită un stadion de 100.000.000 euro, meritați o cotă mai mare din impozitele noastre! Voi sunteți mândria noastră, sunteți în inimile noastre, ne reprezentați. Noi suntem lângă voi înjurând, fluierând și huiduind adversarul, noi suntem cei care desenăm zidurile cu sloganuri, noi suntem cei care au nevoie de jandarmerie, salvare și pompieri. Primarul a mai bifat o promisiune din campania electorală.
  Acest text este un pamflet.

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .